Δεν χρειάζονται καλώδια: Η Smartmi παρουσιάζει τον έξυπνο ασύρματο καθαριστή αέρα P2

0
274
smartmi p2 καθαριστής αέρα ασύρματο ασύρματο καθαριστικό
© Smartmi

Η σειρά έξυπνων συσκευών καθαρισμού αέρα της Smartmi αρχίζει να γίνεται πιο φορητή. Όχι επειδή η εταιρεία έχει συρρικνώσει το μέγεθος των συσκευών της, αλλά έχει απαλλαγεί από αυτά τα ακατάστατα καλώδια. Η Smartmi, η οποία είναι ο έξυπνος οικιακός βραχίονας της Xiaomi, παρουσίασε το P2 Air Purifier. Διαθέτει σχεδιασμό μπαταρίας ενώ εξακολουθεί να μεταφέρει τις λειτουργίες καθαρισμού αέρα του ενσύρματου και χρονολογημένου Smartmi P1 Air Purifier.

TL;DR

  • Ο νέος έξυπνος καθαριστής αέρα της Smartmi είναι ασύρματος και φορητός.
  • Το Smartmi P2 Air Purifier διαθέτει επίσης ενσωματωμένο φωτισμό LED και έγχρωμη οθόνη.
  • Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Το τροφοδοτούμενο με μπαταρία Smartmi P2 Air Purifier μοιάζει με το κυλινδρικό σχήμα του προκατόχου του με το τρυπημένο περίβλημά του να φτάνει σχεδόν στις πλάκες. Στο επάνω καπάκι υπάρχει μια έγχρωμη οθόνη αφής ελέγχου μαζί με μια σειρά από χωρητικά πλήκτρα, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών λειτουργίας, χρονοδιακόπτη, λειτουργίας και φωτεινότητας. Εκτός από την έγχρωμη οθόνη, το P2 Air Purifier της Smartmi διαθέτει ενσωματωμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό LED.

  • Μην χάσετε: Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο καθαριστή αέρα για το σπίτι σας

Όσον αφορά το μέγεθος, η Smartmi δεν ανέφερε εάν το P2 Air Purifier είναι ελαφρύτερο ή μικρότερο από το P1 ή το Air Purifier 2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Υποθέτουμε ότι θα μάθουμε τις πραγματικές διαστάσεις μόλις γίνει διαθέσιμος ο έξυπνος καθαριστής αέρα. Στο πλάι είναι επίσης κολλημένος ένας κομψός δερμάτινος ιμάντας που χρησιμοποιείται όταν μεταφέρετε τον καθαριστή αέρα σε άλλο δωμάτιο.

Smartmi P2 καθαριστής αέρα με φωτισμό αφής LED

Το Smartmi P2 Air Purifier διαθέτει φωτισμό LED και οθόνη αφής / © Smartmi

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται για έως και 24 ώρες, δεν είναι σαφές εάν σε ποια λειτουργία βασίζεται. Αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτό είναι με το χαμηλότερο επίπεδο καθαρισμού. Πιθανώς, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα μπορούσε να παραταθεί όταν βρίσκεστε σε κατάσταση ύπνου ή αυτόματης λειτουργίας. Δυστυχώς, ο χρόνος φόρτισης δεν αναφέρεται επίσης.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά καθαρισμού, ο νέος καθαριστής χρησιμοποιεί φίλτρα True HEPA τεσσάρων σταδίων και επίπεδο καθαρισμού CADR 240 m³/h ή ισοδύναμο με 310 τετραγωνικά πόδια σε 10 λεπτά. Επιπλέον, ο καθαριστής αέρα διαθέτει διπλούς αισθητήρες σωματιδίων λέιζερ PM2,5 και PM10. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την ποιότητα του αέρα απευθείας στην οθόνη ελέγχου ή μέσω της εφαρμογής Smartmi για κινητά. Υποστηρίζονται σημαντικές πλατφόρμες έξυπνου σπιτιού, όπως το Amazon Alexa, το Google Assistant και το Homekit της Apple.

Η τιμή του Smartmi P2 Air Purifier καθώς και η διαθεσιμότητα είναι ακόμα άγνωστα. Αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει σε μεγάλες αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Ευρώπη, δεδομένου ότι άλλα μοντέλα Smartmi πωλούνται επί του παρόντος.

Μέσω: Homekitnews
Πηγή:
Smartmi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here