Δεν υπάρχει τίποτα για να κυκλοφορήσει το τηλέφωνο (2) στις ΗΠΑ, αλλά δεν υπάρχουν προδιαγραφές ναυαρχίδας

0
234
Τίποτα επιβεβαίωση Phone 2
© Επόμενο Πιτ

Τίποτα τηλέφωνο (2) δεν είναι στα σκαριά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της, Carl Pei, δήλωσε ότι ο διάδοχος του Phone (1) θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αργότερα μέσα στο έτος. Ωστόσο, ενδείξεις σχετικά με τις προδιαγραφές και την τιμή της συσκευής δεν δόθηκαν.

Εκτός από την επιβεβαίωση της ύπαρξης του τηλεφώνου (2) σε συνέντευξή του στην Inverse, η Pei πρόσθεσε ότι η συσκευή θα είναι πιο premium από το αρχικό διαφανές τηλέφωνο Android. Πιθανώς, αναφέρεται τόσο σε ενότητες λογισμικού όσο και υλικού, όπου το τηλέφωνο (2) θα μπορούσε να φέρει βελτιώσεις.

  • Τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα για αγορά το 2023

Ωστόσο, είναι απρόθυμος να το αποκαλέσει ως κορυφαίο smartphone Android. Αντίθετα, βλέπει τη συσκευή ως έναν τρόπο για να προσφέρει καινοτομία έναντι της Apple και της Samsung που σύμφωνα με τον ίδιο έχουν μείνει στάσιμες τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, η Pei πιστεύει ότι το Phone (2) είναι ένας τρόπος να απαντήσουμε στην τάση μείωσης των πωλήσεων smartphone που ξεκίνησε πέρυσι.

Τίποτα τηλέφωνο (1)

Η διεπαφή Glyph υποτίθεται ότι θα αλλάξει τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με το smartphone σας. Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι είναι λίγο τέχνασμα. / © NextPit

Ο νεαρός CEO startup που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο σημειώνει πόσο σημαντικές είναι οι ΗΠΑ και για την εταιρεία τους. Αποκαλύφθηκε ότι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την προαναφερθείσα αγορά με το Τηλέφωνο (1) γιατί δεν είχαν το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό. Με την «πιο σταθερή βάση» του σήμερα, το Nothing πρόκειται να αποκαλύψει το τηλέφωνο (2) στη Βόρεια Αμερική στα τέλη του 2023.

Το Nothing’s Phone (1) προσφέρεται αποκλειστικά ως δοκιμαστική συσκευή στις ΗΠΑ μέσω της πρωτοβουλίας Nothing OS (Android 13) Beta. Ωστόσο, δεν έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει πλήρως τα υπάρχοντα κρατικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G και 4G, καθιστώντας τη συσκευή αρκετά άχρηστη ως καθημερινό πρόγραμμα οδήγησης.

Πέρα από τα smartphone Android, το Nothing είναι ήδη ένας δημοφιλής κατασκευαστής φορητών συσκευών σε όλο τον κόσμο. Παρουσίασε το Ear (Stick) στα τέλη του περασμένου έτους, το οποίο διαπιστώσαμε ότι έχει σταθερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στην αναθεώρησή μας. Αυτά τα ασύρματα ακουστικά είναι μια φθηνότερη επιλογή για το Ear (1).

Ποιες δυνατότητες θέλετε να δείτε στο επερχόμενο Nothing Phone (2); Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για αυτό το θέμα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here