Δείτε πώς να κατεβάσετε την ταπετσαρία των Windows 11 SE

0
122

Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα ταπετσαρία των Windows 11 SE!

Δείτε πώς να κατεβάσετε την ταπετσαρία των Windows 11 SE
Δείτε πώς να κατεβάσετε την ταπετσαρία των Windows 11 SE

Πριν λίγες μέρες, η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Surface Laptop SE που έρχεται με λειτουργικό σύστημα Windows 11 SE. Αν δεν γνωρίζετε, τα Windows 11 SE είναι μια ειδική έκδοση των Windows 11 που κυκλοφόρησε πρόσφατα και φέρνει λειτουργίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Η ειδική έκδοση των Windows 11 έχει βελτιστοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς και συνοδεύεται από νέα ταπετσαρία. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 11, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα συνοδεύεται από ένα νέο σύνολο ταπετσαριών.

Ακόμη και οι χρήστες που χρησιμοποιούν Windows 10 έχουν κατεβάσει τις νέες ταπετσαρίες των Windows 11. Επιπλέον, τα Windows 11 SE φέρνουν την παραλλαγή παστέλ χρώματος της προεπιλεγμένης ταπετσαρίας των Windows 11.

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να κατεβάσετε τη νέα ταπετσαρία των Windows 11 SE, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Βήματα για τη λήψη της ταπετσαρίας των Windows 11 SE

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο λήψης της ταπετσαρίας των Windows 11 SE αυτήν τη στιγμή. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και κατευθυνθείτε σε αυτό ιστοσελίδα.

Ανοίξτε την Ιστοσελίδα

2. Τώρα, στην ιστοσελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

κάντε κλικ στο Λήψη

3. Θα ανακατευθυνθείτε σε άλλη ιστοσελίδα. Πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στην εικόνα και να επιλέξετε «Αποθήκευση ως» για να κατεβάσετε την εικόνα.

επιλέξτε «Αποθήκευση ως».

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε τη νέα ταπετσαρία των Windows 11 στην επιφάνεια εργασίας σας.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την ταπετσαρία των Windows 11 SE, μπορείτε να κάνετε λήψη των ταπετσαριών των Windows 11. Τα Windows 11 προσφέρουν μερικές ταπετσαρίες που φαίνονται υπέροχες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ταπετσαρίες σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα επιφάνειας εργασίας.

Έτσι, μπορείτε να κάνετε λήψη των νέων ταπετσαριών των Windows 11 SE αυτήν τη στιγμή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here