Γνωρίστε το νέο τηλέφωνο με δυνατότητα Windows Mobile της Microsoft

0
50

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft, φυσικά, η εταιρεία πίσω από το γνωστό λειτουργικό σύστημα υπολογιστών και φορητών υπολογιστών Windows έχει εγκαταλείψει την κατασκευή των τηλεφώνων Windows εδώ και αρκετό καιρό, αλλά όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μερικές φορές οι εταιρείες δημιουργούν πρωτότυπα που δεν έγιναν ποτέ πραγματικό προϊόν, επομένως, η Microsoft έχει αναπτύξει επίσης πολλά πρωτότυπα Lumia που δεν γίνονται ποτέ πραγματικό προϊόν.

Γνωρίστε το νέο τηλέφωνο με δυνατότητα Windows Mobile της Microsoft

Ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft, φυσικά, η εταιρεία πίσω από το γνωστό λειτουργικό σύστημα υπολογιστών και φορητών υπολογιστών Windows έχει σταματήσει να φτιάχνει τα τηλέφωνα Windows για αρκετό καιρό, αλλά όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μερικές φορές οι εταιρείες δημιουργούν πρωτότυπα που δεν έγιναν ποτέ πραγματικό προϊόν , ως εκ τούτου, η Microsoft έχει επίσης αναπτύξει πολλά πρωτότυπα Lumia που δεν γίνονται ποτέ πραγματικό προϊόν.

Προς το παρόν, έχουμε το RM-1182: αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό τηλέφωνο που δημιουργήθηκε από τον τεχνολογικό γίγαντα Microsoft και εκτελεί μια διεπαφή ή διεπαφή χρήστη παρόμοια με τα Windows 10 Mobile του τεχνολογικού γίγαντα της Microsoft.

Η γνωστή πλατφόρμα πολυμέσων που ειδικευόταν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των Windows, φυσικά, δεν μιλάω για κανένα άλλο από το Windows Central, ανακάλυψε ότι αυτό το απλό τηλέφωνο με τη μάρκα Microsoft έχει πολλές ομοιότητες σε σχέση με τα Windows 10 Mobile.

Όπως τώρα, αν μιλάμε για αυτές τις ομοιότητες, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι έχει δυναμικά μπλοκ όπως το Windows Phone, εικονίδια και κουμπιά ίσα με τις συσκευές της γραμμής Lumia, ενώ έχει επίσης μια κεντρική δράση για τη ρύθμιση της έντασης και του Bluetooth της συσκευής.

Επιπλέον, η εταιρεία πίσω από τα Windows, φυσικά, δεν μιλάω για καμία άλλη από το χαρακτηριστικό τηλέφωνο RM-1182 του τεχνολογικού γίγαντα της Microsoft ήταν υπό ανάπτυξη μέχρι το 2015, την ίδια εποχή που η Microsoft προσπάθησε να επιβιώσει και να καθιερώσει τα Windows 10 Mobile στην αγορά .

Ωστόσο, τώρα, αν μιλάμε για το κύριο μενού, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι μοιάζει αρκετά με την οθόνη έναρξης των smartphone Lumia, τα δυναμικά μπλοκ δείχνουν τον αριθμό των ειδοποιήσεων από κάθε εφαρμογή. Επιπλέον, αν θέλετε, μπορείτε απλά να αναδιατάξετε τα εικονίδια και ακόμη και να προσαρμόσετε το χρώμα επισήμανσης που χρησιμοποιείται σε όλο το σύστημα.

Πηγή IMG: Windows Central
Πηγή IMG: Windows Central

Οι προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως Τηλέφωνο, SMS, Επαφές, Φωτογραφίες και Κάμερα μοιάζουν επίσης με τα Windows 10 Mobile. Υπάρχουν κάποιες άλλες εφαρμογές της Microsoft, όπως το Outlook και το OneNote, που δεν λειτουργούν πλέον.

Πηγή IMG: Windows Central
Πηγή IMG: Windows Central

Ενώ τώρα, αν μιλάμε για το υλικό και τις προδιαγραφές αυτού του τηλεφώνου με δυνατότητα, τότε ας διευκρινίσουμε ότι αυτό το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 2,5 ιντσών, κάμερα 2 MP με φλας LED και μπαταρία 1200 mAh. Επιπλέον, το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και έχει το ίδιο λογότυπο με τη νέα σειρά ακουστικών Lumia, όπως τα 950 και 550 που παρουσιάζονταν.

Πηγή IMG: Windows Central
Πηγή IMG: Windows Central

Το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της φινλανδικής εταιρείας Nokia αγοράστηκε στην πραγματικότητα από τον τεχνολογικό γίγαντα Microsoft υπό τον Steve Ballmer, αλλά τελικά, ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft κατέληξε να χάσει τα δισεκατομμύρια του με αυτή τη στρατηγική. Ως εκ τούτου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του τεχνολογικού κολοσσού Microsoft, φυσικά, δεν μιλάω για κανέναν άλλον από τον Satya Nadella αποφάσισε να μειώσει τις προσπάθειες της εταιρείας στα smartphone απλά ακυρώνοντας έργα όπως το Lumia 750 και το Lumia 850.

Αργότερα το 2016, αφού απέτυχε σε αυτό το τμήμα, η εταιρεία Redmond, φυσικά, ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft παρέδωσε τα δικαιώματα χρήσης της φινλανδικής εταιρείας, φυσικά της επωνυμίας Nokia στη φινλανδική HMD Global και μάλιστα πούλησε το τμήμα απλών τηλεφώνων σε έναν Θυγατρική Foxconn. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here