Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες απομακρυσμένης εργασίας

0
72
απομακρυσμένη εργασία ελεύθερος επαγγελματίας τρόπος ζωής μακριά από το γραφείο
© Kite_rin / Shutterstock

Είναι επίσημο, η απομακρυσμένη εργασία είναι το νέο μας φυσιολογικό, καθώς τα αποτελέσματα πρόσφατων ερευνών δείχνουν ότι για Το 75% των εργαζομένων παγκοσμίωςη επιλογή να αγκαλιάσουν την ευέλικτη εργασία είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία της σταδιοδρομίας τους.

Ωστόσο, ενώ μπορεί να επιθυμούμε ευέλικτες συνθήκες εργασίας, το γεγονός παραμένει ότι ο τρόπος και το πού εργαζόμαστε έχει αλλάξει εντελώς σε λίγο λιγότερο από δύο χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ξεπεραστούν νέοι κανόνες, κανόνες και εμπόδια.

Για να είναι επιτυχημένη η εξ αποστάσεως εργασία, υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να υιοθετήσουν οι εργοδότες για ένα πιο ευτυχισμένο εργατικό δυναμικό.

Προσφέρετε γνήσια ευελιξία

Αυτό θα φαίνεται διαφορετικό από βιομηχανία σε βιομηχανία και από εργαζόμενο σε εργαζόμενο, αλλά με την υβριδική εργασία έρχεται η ανάγκη για πραγματική ευελιξία. Αυτό μπορεί να μοιάζει με ευέλικτο ωράριο εργασίας που μπορεί να διαμορφωθεί γύρω από προσωπικές δεσμεύσεις ή μπορεί να μοιάζει με την επιλογή να επιλέξετε τις ημέρες που εργάζεστε από το σπίτι ανάλογα με τα έργα και τους στόχους της ομάδας.

Η γνήσια ευελιξία απαιτεί εμπιστοσύνη από την πλευρά του εργοδότη και δέσμευση από την πλευρά του εργαζομένου να πετύχει στόχους και να παραμείνει παραγωγικός. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει ότι οι εργαζόμενοι που μπορούν να ταιριάζουν με τις εργασίες στο προσωπικό τους πρόγραμμα είναι πιο παραγωγικοί, με τους απομακρυσμένους εργαζόμενους χάνοντας λιγότερο χρόνο από εκείνους που παραμένουν σε αξιώματα.

Αντιμετωπίστε την προκατάληψη της εγγύτητας

Η προκατάληψη της εγγύτητας, ένα φαινόμενο στο χώρο εργασίας όπου οι διευθυντές τείνουν να συμπεριφέρονται πιο ευνοϊκά στους εργαζόμενους που βρίσκονται σωματικά πιο κοντά τους, είναι ένα πολύ πραγματικό πράγμα που αντιμετωπίζουν οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι. Τόσο πολύ που εταιρείες συμπεριλαμβανομένου του γίγαντα CRM HubSpot έχουν δημιουργήσει εσωτερικά προγράμματα για να το καταπολεμήσουν.

Για όσους από εμάς εργαζόμαστε για εργοδότες που δεν έχουν κάνει ακόμη αυτά τα βήματα, χρειάζονται προσωπικές στρατηγικές για να διασφαλιστεί η πρόοδος. Αυτό μπορεί να μοιάζει σαν να ρυθμίζετε τακτικά check-in με το αφεντικό σας ή να κυκλοφορείτε ένα εβδομαδιαίο email σε ολόκληρη την εταιρεία που δείχνει τα επιτεύγματά σας για την εβδομάδα.

Δημιουργήστε μια νέα κουλτούρα

Η εξ αποστάσεως εργασία σημαίνει ότι η κουλτούρα του γραφείου έχει αλλάξει και έτσι για να παραμείνουν οι εργαζόμενοι αφοσιωμένοι, οι εργοδότες πρέπει να θεσπίσουν νέους πολιτιστικούς κανόνες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι όλοι έχουν ενεργοποιημένες κάμερες για βιντεοσυσκέψεις, για τον καθορισμό ατζέντας πριν από τις κλήσεις της ομάδας. Αυτές οι ιδέες πρέπει να ενσωματωθούν: Αυτό που λειτουργούσε παραδοσιακά όταν όλοι εργάζονταν σε γραφείο δεν θα λειτουργεί πλέον τώρα που οι άνθρωποι είναι απομακρυσμένοι και είναι επιτακτική ανάγκη οι εταιρείες να το αναγνωρίσουν και να το αντιμετωπίσουν νωρίτερα παρά αργότερα.

Θέστε όρια

Ποιος είναι ο αποδεκτός χρόνος απόκρισης για απομακρυσμένους εργαζόμενους; Μπορείτε να αγνοήσετε το τηλεφώνημα ενός συναδέλφου ή το μήνυμα Slack ενώ επικεντρώνεστε στη βαθιά δουλειά ή αναμένεται να είστε πάντα σε επαφή; Είναι σημαντικό τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους εργαζόμενους να θέτουν και να αναγνωρίζουν όρια. Ένας εύκολος τρόπος αντιμετώπισης του χρόνου απόκρισης είναι τα δημόσια προσβάσιμα ημερολόγια που ορίζουν χρόνο για βαθιά εργασία – με αυτόν τον τρόπο οι συνάδελφοι γνωρίζουν πότε μπορούν να περιμένουν απάντηση και η διοίκηση γνωρίζει τη διαχείριση του χρόνου σας.

Αποδεχτείτε το status quo

Η ευέλικτη εργασία δεν είναι κάτι που μια εταιρεία μπορεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον, η ευέλικτη εργασία είναι εδώ τώρα. Είναι αυτό που θέλουν οι εργαζόμενοι, στην πραγματικότητα, τόσο πολύ 54% των εργαζομένων είναι πρόθυμοι να μετακινήσουν θέσεις εργασίας εάν δεν μπορούν να τις βρουν, πράγμα που σημαίνει ότι οι εταιρείες που αρνούνται να αποδεχτούν το status quo θα δυσκολευτούν να διατηρήσουν τα ταλέντα.

Υπάρχει ένας πλούτος εταιρειών που είναι γνωστές για την προσφορά ευέλικτων επιλογών εργασίας μεταξύ των πολλών πλεονεκτημάτων τους – και πολλές από αυτές προσλαμβάνουν αυτήν τη στιγμή. Επιλέξαμε τρία παρακάτω, τα οποία προσλαμβάνονται για πολλούς ρόλους.

Μπρεξ

Λογισμικό αυτοματισμού και πιστωτικές κάρτες που βοηθούν τις εταιρείες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις δαπάνες τους, Μπρεξ προσφέρει στους εργαζόμενους ευέλικτο ωράριο εργασίας με απομακρυσμένες ευκαιρίες. Ονομάστηκε επίσης στους 100 καλύτερους χώρους εργασίας για καινοτόμους της εταιρείας το 2020 και εμφανίστηκε ως Top 5 Startup το 2019. Αυτή τη στιγμή η Brex προσλαμβάνει για διάφορους ρόλους, συμπεριλαμβανομένου ενός Content Designer και ένα Υπεύθυνος προϊόντων. Περιηγηθείτε σε όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες με Μπρεξ.

Ramp Financial

Ramp Financial διαταράσσει τον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, επιτρέποντας στους πελάτες να αυτοματοποιούν διοικητικές εργασίες και άλλες βαριές οικονομικές εργασίες. Ενθαρρύνει τους υπαλλήλους να υιοθετήσουν ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας και προσφέρει ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα άδειας επί πληρωμή. Η Ramp Financial προσλαμβάνει αυτή τη στιγμή για διάφορους ρόλους, μεταξύ των οποίων Ανώτερος Διευθυντής Προϊόντων, Cloud Software Engineersκαι Μηχανικοί Full Stack με εμπειρία στη διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης. Περιηγηθείτε σε όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες με Ramp Financial.

Ανοιχτή θάλασσα

Για όσους ενδιαφέρονται για NFT και συλλεκτικά αντικείμενα κρυπτογράφησης, Ανοιχτή θάλασσα είναι ο ηγέτης του κλάδου, προσφέροντας στους επαγγελματίες της τεχνολογίας την ευκαιρία να αναπτύξουν την καριέρα τους με ταχύτητα. Στην πραγματικότητα, το OpenSea ονομάστηκε ως επιταχυντής καριέρας στη λίστα Otta Rocket πέρυσι. Οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να απολαμβάνουν ευέλικτη, εξ αποστάσεως εργασία και μια σειρά από άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης υγείας. Η OpenSea προσλαμβάνει αυτή τη στιγμή για διάφορους ρόλους, μεταξύ των οποίων Μηχανικοί Λογισμικούένα Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Μηχανικοί Full Stack. Περιηγηθείτε σε όλους τους διαθέσιμους κανόνες στη διεύθυνση Ανοιχτή θάλασσα.

Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες που προσλαμβάνουν αυτήν τη στιγμή σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα στο NextPit Job Board – ανακαλύψτε όλες τις ευκαιρίες τώρα. Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Aisling O’Toole.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here