Αυτή η παραλλαγή του OnePlus 11 γίνεται κατά 20 τοις εκατό πιο αργή φόρτιση—Αλλά είναι εντάξει

0
59
NextPit OnePlus 10T Review
© NextPit

Η OnePlus είναι ήδη έτοιμη να ανακοινώσει το OnePlus 11 για την παγκόσμια αγορά στις 7 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, πριν φτάσει το κορυφαίο Android, μια νέα αναφορά δείχνει ότι δεν θα έχουν όλες οι παραλλαγές τις ίδιες δυνατότητες φόρτισης.

Το OnePlus 11 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Κίνα νωρίτερα φέτος. Εκτός από την επανάληψη του λογισμικού, αναμένεται ότι το υλικό θα μεταφερθεί παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολογίας φόρτισης SuperVOOC 100W της OnePlus. Ωστόσο, μια δημοσίευση πρότεινε νωρίτερα ότι το OnePlus μπορεί να προσφέρει χαμηλότερη ταχύτητα φόρτισης στα 80 W εκτός Κίνας, κάτι που διαψεύστηκε αμέσως από άλλη πηγή.

  • Μην χάσετε: Η γρήγορη φόρτιση βλάπτει την υγεία της μπαταρίας του τηλεφώνου σας;

Γιατί η ταχύτητα φόρτισης του OnePlus 11 είναι πιο αργή στις ΗΠΑ

Ο τεχνικός δημοσιογράφος Max Jambor ισχυρίζεται τώρα ότι μόνο η αμερικανική ή η βορειοαμερικανική έκδοση του OnePlus 11 υποβαθμίζεται η ταχύτητα φόρτισης στα 80 W, ενώ οι υπόλοιπες διατηρούν τα 100 W. Αντίστοιχα, το περσινό OnePlus 10T (κριτική) στις ΗΠΑ είχε 125W ενώ η διεθνής έκδοση έχει υψηλότερη βαθμολογία 150W.

Αν και δεν επιβεβαιώνεται άμεσα, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η πιο αργή φόρτιση οφείλεται στην περιοχή χρήσης του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας 110-127V. Η σύνδεση του OnePlus 11 χρησιμοποιώντας έναν απαιτούμενο προσαρμογέα σε πρίζες 220 V θα μπορούσε να ενεργοποιήσει τα 150 W όπως δοκιμάστηκε στο OnePlus 10T. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν δυνατό με το OnePlus 10 Pro (ανασκόπηση) που ήρθε με 65W στην πολιτεία και 80W σε άλλες αγορές.

Αναθεώρηση OnePlus 10T 5G

Το OnePlus 10T 5G υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 125W/150W / © NextPit

Για αναφορά, η βαθμολογία 80W στο OnePlus 10 Pro φορτίζει την μπαταρία των 5000mAh της συσκευής από 0 έως 100% μετά από 32 λεπτά. Η ταχύτητα των 100 W στο OnePlus 11 είναι μέτρια μεγαλύτερη και μπορεί να γεμίσει την ίδια χωρητικότητα σε 25 λεπτά.

Παράλληλα με τη λειτουργία SuperVOOC, το OnePlus 11 είναι εξοπλισμένο με σύστημα-on-chip Snapdragon 8 Gen 2, ενημερωμένη ρύθμιση τριπλής κάμερας και ταχύτερη μνήμη LPDDR5X. Η OnePlus επαναφέρει επίσης τα οπτικά στοιχεία Hasselblad και το διάσημο ρυθμιστικό ειδοποίησης. Η πραγματική τιμολόγηση του OnePlus 11 στις ΗΠΑ και τη διεθνή αγορά δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Πιστεύετε ότι αυτή η διαφορά ταχύτητας φόρτισης θα έχει σημασία; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.

Πηγή:
Twitter/u/MaxJmb

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here