Ανεβείτε στο ποδήλατό σας με αυτούς τους υπέροχους ηλεκτρικούς κύκλους

0
187
Βόλτα με AndroidPIT VanMoof S3
© NextPit

Υπάρχουν αμέτρητα ηλεκτρονικά ποδήλατα στην αγορά αυτές τις μέρες, αλλά τα μοντέλα που σας δείχνουμε εδώ δεν είναι όπως όλα τα άλλα. Αυτά τα ηλεκτρονικά ποδήλατα είναι στην πραγματικότητα τα καλύτερα, τουλάχιστον στη δική τους πειθαρχία.

Μεταβείτε δεξιά σε αυτό:

VanMoof Electrified S3

Το Electrified S3 είναι η τελευταία γενιά του μπροστινού τροχού e-bike VanMoof. Αυτό το ποδήλατο χαρακτηρίζεται από ενσωματωμένη μπαταρία, κουμπί ώθησης και ενσωματωμένη προστασία κλοπής. Οι συνδρομητές του πακέτου “Peace of Mind” μπορούν να ανακτήσουν το ηλεκτρονικό ποδήλατο από τους VanMoofs Bike Hunters σε περίπτωση κλοπής. Εάν δεν μπορούν να βρουν τον κλέφτη, θα πάρετε ένα νέο ποδήλατο ως αντικατάσταση.

  • Αναθεώρηση VanMoof S3: πιστέψτε τη διαφημιστική εκστρατεία
Επιστροφή AndroidPIT VanMoof S3

Μοιάζει σχεδόν με τον προκάτοχό του, αλλά το S3 έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς σε σύγκριση με το S2. / © NextPit

Πολύ πιο σημαντικό από τις βελτιώσεις είναι τα τυπικά χαρακτηριστικά του VanMoof, όπως το kick lock, τα υδραυλικά φρένα, κ.λπ., είναι το γεγονός ότι ο VanMoof κατασκευάζει το ποδήλατο 100 τοις εκατό από μόνο του. Δεν υπάρχουν πλέον προμηθευτές και η εταιρεία μπορεί τώρα να κατασκευάσει τα ποδήλατα στο δικό της εργοστάσιο στην Ταϊβάν. Αυτό ωφελεί επίσης τους αγοραστές ενός S3 ή X3, επειδή η τιμή πέφτει στα 1.998 $/1.750 £.

Sushi Bikes: το ηλεκτρονικό ποδήλατο με την καλύτερη τιμή

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα δεν χρειάζεται πάντα να κοστίζουν χιλιάδες δολάρια. Ο Andy Weinzierl το αποδεικνύει με το Sushi Bike του. Με τα ηλεκτρονικά του ποδήλατα για μόλις 999 ευρώ, ο νεαρός επιχειρηματίας κατάφερε να πείσει τον ίδιο τον Joko Winterscheidt και να τον κερδίσει ως επενδυτή. Μετά από μια εβδομάδα δοκιμών του Sushi Bike στην έκδοση Maki M2, μπορούμε και εμείς να εκδώσουμε μια συνολική αξιολόγηση έγκρισης. Βρήκαμε ιδιαίτερα καλό που το ποδήλατο δεν χρειάζεται καθόλου εφαρμογή. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως χωρίς να γίνει σύζευξη. Ένα άλλο μπόνους του Sushi Bike είναι η αφαιρούμενη κομψή μπαταρία, η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως power bank για το smartphone σας.

  • Ανασκόπηση Sushi Bike: ο ναυαρχίδα δολοφόνος του κόσμου των ηλεκτρονικών ποδηλάτων

Ποδήλατο ANDroidPIT Sushi Bike Maki M2

Το Sushi Bike Maki M2 είναι απλό, αλλά καλό. / © NextPit

Η μόνη κριτική για το ηλεκτρονικό ποδήλατο είναι η σκληρή οδήγηση. Εάν δεν σας αρέσει τόσο σκληρό όσο ένα τούβλο, θα πρέπει να αναζητήσετε μια σέλα με επένδυση και, εάν είναι απαραίτητο, με ελατήριο όταν αγοράζετε ένα ποδήλατο σούσι.

Ducati MIG-RR: ένα off-roader με γενεαλογία

Το να βγαίνεις από το ιταλικό συνεργείο μοτοσικλετών είναι επίσης ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο, και τι ομορφιά! Το Ducati MIG-RR είναι ένα πραγματικά ευγενές ποδήλατο βουνού, το οποίο ήταν εξοπλισμένο μόνο με τα καλύτερα εξαρτήματα. Το πιρούνι και οι αποσβεστήρες προέρχονται από την Fox, η Shimano παρέχει τα τετραέμβολα φρένα και τα γρανάζια XT. Ο κινητήρας προέρχεται επίσης από τη Shimano. Το Steps E8000 σχεδιάστηκε ειδικά για χρήση σε ποδήλατα βουνού και δημιουργεί ένα πλήρες 70 Νευτονόμετρο της ροπής.

Το Ducati MIG-RR ζυγίζει 22,5 κιλά, κάτι που είναι καλό για τον εξοπλισμό και τον σκοπό που προορίζεται, ειδικά επειδή η μπαταρία περιλαμβάνεται στο βάρος. Η τιμή είναι, φυσικά, τσουχτερή: η Ducati είναι πρόθυμη να χρεώσει 6.250 € (7.000 $) για το e-bike της.

Uni MK: μια πραγματική γοητεία

Ένα πράγμα που δεν πρέπει να είστε όταν είστε στο δρόμο με το Uni MK είναι ντροπαλό. Σας προσεγγίζουν συνεχώς για αυτό το ποδήλατο, και για καλό λόγο. Ο μεγάλος προβολέας, ο μακρύς πάγκος και τα χοντρά ελαστικά είναι πραγματικά εντυπωσιακά, και όμως πολλά περισσότερα από απλά οπτικά τεχνάσματα. Το Uni MK (πρώην The Unimoke) είναι ένα εξαιρετικά σταθερό και ισχυρό e-bike, με το οποίο μπορείτε εύκολα να πάρετε ένα δεύτερο άτομο μαζί σας ως συνεπιβάτη, να τραβήξετε βαριά ρυμουλκούμενα ή να περπατήσετε μέσα από αμμώδη μονοπάτια. Αυτό είναι το Land Rover των ηλεκτρονικών ποδηλάτων.

AndroidPIT unimoke urban drivestyle hero2

Το Uni MK προσεγγίζεται συνεχώς. / © NextPit

Με τιμή 2.890 € (3.200 $), το Uni MK δεν είναι καν υπερβολικά ακριβό, αλλά οι περισσότεροι αγοραστές θα ξοδέψουν ακόμη περισσότερα χρήματα. Η επέκταση του καθίσματος είναι σχεδόν υποχρεωτική για τα ψηλότερα άτομα. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα εξαρτήματα για τη μεταφορά αποσκευών, τσάντες, κλειδαριές και άλλα πράγματα. Το Uni MK τοποθετήθηκε από Urban Drivestyle στο Βερολίνο έχει μια εξαιρετικά αφοσιωμένη κοινότητα και είναι διασκεδαστικό ακόμα και όταν δεν είσαι στη σέλα.

Mate X: ένα πτυσσόμενο ποδήλατο για όλες τις περιστάσεις

Η τάση του e-bike δεν σταματά ούτε στα πτυσσόμενα ποδήλατα, αντιθέτως. Η εταιρεία Mate Bike έχει κάνει το ηλεκτρικό αναδιπλούμενο ποδήλατο μοντέρνο και μοντέρνο και προωθεί την εξέλιξη περαιτέρω με τα μοντέλα Mate και Mate X. Ιδιαίτερα δροσερό είναι το Mate X, που κόβει μια λεπτή φιγούρα με τα χοντρά ελαστικά του ακόμα και εκτός δρόμου. Παρά τον αναδιπλούμενο μηχανισμό, το Mate X έχει ανάρτηση εμπρός και πίσω. Οι ταχύτητες επτά ταχυτήτων και τα δισκόφρενα αποτελούν μέρος του πακέτου.

πατήστε MATE 3

Το Mate X έχει παχιά λάστιχα και διπλώνει. / © Mate.Bike

Αν θέλετε να αγοράσετε το Σύντροφος Χ, μπορείτε να διαμορφώσετε πολλά πράγματα, όπως την αυτονομία (80 ή 120 χιλιόμετρα), το χρώμα του πλαισίου (έξι χρώματα για να διαλέξετε), την έγχρωμη οθόνη, τα πρόσθετα λασπωτά ή μια σχάρα αποσκευών. Η βασική τιμή ξεκινά από 2.299 € (2.596 $), όποιος παραγγέλνει εκ των προτέρων και πληρώνει 99 €, παίρνει το Mate X αυτή τη στιγμή ήδη για 1.799 € (2.030 $).

Cowboy: Εφαρμογή και SIM αντί για αλυσίδα και κύκλωμα

Με το Cowboy Bike, που έρχεται από το Βέλγιο, ειδικά οι καουμπόηδες από την άσφαλτο είναι γρήγοροι στο δρόμο τους στις πόλεις. Ο κινητήρας στον πίσω τροχό σπρώχνει απαλά και όμως δυνατά τον μονοτάχυτο τροχό, ο οποίος έχει ιμάντα κίνησης αντί για την παλιά καλή αλυσίδα. Η μπαταρία, που έχει τη θέση της πίσω από τον στύλο του καθίσματος, είναι αφαιρούμενη και προσφέρει καλή αυτονομία. Το Cowboy Bike αναπτύχθηκε μαζί με μια εφαρμογή που όχι μόνο ξεκλειδώνει και ενεργοποιεί το ποδήλατο, αλλά σας παρέχει επίσης μια απευθείας γραμμή υποστήριξης και ενημερώσεων για τον έλεγχο του κινητήρα.

Το ποδήλατο καουμπόη απαιτεί συμβιβασμούς σε ορισμένους τομείς, όπως το ωφέλιμο φορτίο ή η έλλειψη δυνατοτήτων ενεργοποίησης του e-bike χωρίς smartphone. Με τιμή 1.990€ το Cowboy Bike για ένα κομψό, μοντέρνο και πάνω από όλα γρήγορο E-Bike είναι όχι ιδιαίτερα ακριβό.

My Volta Gates: E-Bike με πλαίσιο μπαμπού

Τα ποδήλατα δεν χρειάζεται πάντα να έχουν μεταλλικό σκελετό, μπορεί να είναι διαφορετικό και κυρίως πιο οικολογικό. Το My Boo κατασκευάζει ποδήλατα από μπαμπού, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ποδηλάτων. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το My Volta Gates, το οποίο διαθέτει κινητήρα Shimano στη μέση και κρύβει την αντικαταστάσιμη μπαταρία κάτω από τη σχάρα αποσκευών. Το My Volta Gates είναι ένας πραγματικός σκιέρ αντοχής: Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μπορεί να καλύψει περήφανα 120 χιλιόμετρα με μία φόρτιση μπαταρίας και επομένως είναι απολύτως κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε όλες τις καταστάσεις, ακόμη και σε μεγάλες εκδρομές.

volta bambus e ποδήλατό μου

Ένα e-bike από μπαμπού είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και εξαιρετικό. / © My Boo

Το μπαμπού κάθε άλλο παρά ακατάλληλο είναι ως υλικό για σκελετούς ποδηλάτων. Είναι εύκαμπτο και εξαιρετικά σταθερό, αλλά ελαφρύ λόγω του κοίλου χώρου στη μέση, και επίσης φθηνό και ανανεώσιμο. Το e-bike από μπαμπού πληροί όλα τα πρότυπα e και πενταετή εγγύηση. Η τιμή των 4.499 € δεν είναι ευκαιρία, αλλά φαίνεται δικαιολογημένη λόγω των υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων.

The One: Ο εξαιρετικά ελαφρύς ηλεκτρικός αναδιπλούμενος τροχός

Εάν θέλετε να έχετε μαζί σας το ποδήλατό σας στο τρένο και όταν ταξιδεύετε, πρέπει να προσέχετε το χαμηλό βάρος και τις συμπαγείς διαστάσεις. Εκεί έρχεται το The One from United City Bikes. Το πραγματικά μικρό αναδιπλούμενο ποδήλατο ζυγίζει μόλις 12,5 κιλά και είναι επομένως ένα από τα ελαφρύτερα ηλεκτρονικά ποδήλατα της αγοράς. Σε μόλις δέκα δευτερόλεπτα, το The One ξεδιπλώνεται ή διπλώνεται.

05 προϊόν 1

Κανείς δεν είναι μικρότερος και ελαφρύτερος / © United City Bikes

Εστιάζοντας στο βάρος, ο κατασκευαστής δεν αγνοεί επίσης την αυτονομία, η οποία υποτίθεται ότι είναι περίπου 60 χιλιόμετρα με μία φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας. Η κανονική τιμή είναι 1.399 €, οι προπαραγγελίες λαμβάνουν έκπτωση 45 τοις εκατό.

Urban Arrow Tender: 2.500 λίτρα αποθηκευτικός χώρος

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα είναι όλα καλά, αλλά αν θέλετε πραγματικά να μεταφέρετε πολλά, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτοκίνητο, σωστά; Μακριά από αυτό! Το Tender 2500 από την Urban Arrow, ειδικός ποδηλάτων πραγματικών φορτίων, διαθέτει 2.500 λίτρα αποθηκευτικού χώρου. Κανένα κανονικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να το πετύχει αυτό, ούτε καν κοντά! Το ποδήλατο, το οποίο έχει δύο λάστιχα αυτοκινήτου μπροστά, μπορεί να μεταφέρει δύο παλέτες μαζί με το φορτίο και έχετε ακόμα χώρο για ακόμα περισσότερα πράγματα.

αστικό βέλος προσφορά 2500

Με αυτό το ηλεκτρονικό ποδήλατο φορτίου μπορείτε να μεταφέρετε ΟΛΑ. / © Urban Arrow

Το Tender 2500 έχει απόβαρο 140 κιλά και μπορεί να μεταφέρει έως και 300 επιπλέον κιλά. Το ποδήλατο μήκους 3,6 μέτρων διαθέτει κινητήρα Bosch Performance CX και μπαταρία 500 W, ενώ μια δεύτερη είναι προαιρετική. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η αυτονομία με μία μπαταρία είναι έως και 30 χιλιόμετρα. Urban Arrow επί του παρόντος εξακολουθεί να κατασκευάζει το Tender 2500 και ως εκ τούτου δεν μπορεί να προσδιορίσει ακόμη τιμή. Ωστόσο, οι μικρότερες παραλλαγές, καθώς και πολλά άλλα συναρπαστικά ποδήλατα φόρτωσης, προσφέρονται ήδη από τον προμηθευτή στον ιστότοπό του.

Αν ψάχνετε για ένα νέο σετ τροχών, θα πρέπει να ξέρετε τι να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο. Είσαι ήδη ηλεκτρικός σε δύο τροχούς; Αν ναι, με ποιο ποδήλατο; Και αν όχι, τι περιμένετε;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here