Αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης: Το YouTube Music προσθέτει Αυτόματη λήψη για τραγούδια που παίχτηκαν πρόσφατα

0
54
YouTube Music Premium Hero
© Google

Η Google διαθέτει τώρα μια νέα λειτουργία και μερικές διορθώσεις στην εφαρμογή YouTube Music. Το “Τραγούδια που παίχτηκαν πρόσφατα” είναι μια προσθήκη εναλλαγής στην ενότητα “Λήψεις”. Όταν ενεργοποιηθεί, θα κατεβάσει αυτόματα έως και 200 ​​κομμάτια, φέρνοντας περισσότερες επιλογές εκτός σύνδεσης πάνω από τις Έξυπνες Λήψεις.

Τουλάχιστον για τους συνδρομητές YouTube Music Premium, τα “Τραγούδια που παίχτηκαν πρόσφατα” μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν στην επιλογή Έξυπνες λήψεις στις ίδιες ρυθμίσεις λήψεων και αποθήκευσης. Το χαρακτηριστικό ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, αλλά μόλις παραδόθηκε στις αρχές αυτού του μήνα όπως ανακαλύφθηκε από 9to5Google.

  • Μην το χάσετε: Η Apple λανσάρει τη λειτουργία Karaoke στη Μουσική.

Έως και 200 ​​κομμάτια λαμβάνονται αυτόματα

Σε αντίθεση με τις Έξυπνες λήψεις που υποστηρίζουν έως και 500 τραγούδια, τα τραγούδια που παίχτηκαν πρόσφατα σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε έως και 200 ​​κομμάτια. Επιπλέον, δεν υπάρχει αποκλειστική ενότητα ή λίστα αναπαραγωγής για πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία που λήφθηκαν πρόσφατα. Κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι λειτουργεί μόνο επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στα πιο πρόσφατα κομμάτια μέσω των χειριστηρίων επόμενου/προώθησης στη συσκευή αναπαραγωγής όταν είστε εκτός σύνδεσης ή έχετε ανεπαρκές διαδίκτυο.

Ταυτόχρονα, η Google διορθώνει επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι Έξυπνες Λήψεις συνιστούν την αποθήκευση μουσικής. Για παράδειγμα, εάν διαγράψατε μια λίστα αναπαραγωγής από τις Έξυπνες Λήψεις, η λειτουργία δεν θα προτείνει πλέον κανένα κομμάτι που βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα αναπαραγωγής. Όσον αφορά το ραδιόφωνο, ο γίγαντας αναζήτησης εξορθολογίζει τις μίξεις μειώνοντας τα μουσικά βίντεο μεγάλης διάρκειας. Ισχυρίζεται ότι υπάρχουν πλέον λιγότερα μουσικά βίντεο με διάρκεια 15 λεπτών.

Όπως σημειώνεται από την Google, τα τραγούδια που παίχτηκαν πρόσφατα και η επιδιόρθωση σε Έξυπνες λήψεις έχουν εφαρμοστεί στην εφαρμογή Android. Παραμένει ασαφές πότε η έκδοση iOS για iPhone θα λάβει παρόμοιες δυνατότητες και αλλαγές, αν ποτέ.

Ποια συνδρομητική υπηρεσία μουσικής χρησιμοποιείτε στο τηλέφωνό σας; Θα θέλαμε να μάθουμε αν πιστεύετε ότι αξίζει να εγγραφείτε για αυτές τις νέες δυνατότητες εκτός σύνδεσης του YouTube Music.

Πηγή:
Google

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here