Αγοράζοντας ένα Apple AirTag; Τιμές και αξεσουάρ με μια ματιά

0
80
Αξεσουάρ Apple airtag 042021
© Apple

Το Apple AirTag είναι ένα αξεσουάρ που έρχεται εδώ και καιρό, αλλά τώρα μπορείτε επιτέλους να αγοράσετε αυτήν την πρακτική συσκευή για το iPhone σας! Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν μπορείτε απλά να κρεμάσετε τους ιχνηλάτες στο μπρελόκ σας και να πρέπει να πάρετε τη δύσκολη απόφαση μεταξύ μιας μόνο αγοράς AirTag και μιας αγοράς πέντε πακέτων, το NextPit συνόψισε το συνολικό κόστος καθώς και τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσετε.

  • Όλα για το Apple AirTag

Με την ενσωμάτωση των τσιπ U1 της, η Apple έχει στην πραγματικότητα προετοιμάσει την κυκλοφορία ενός tracker στην αγορά εδώ και πολύ καιρό. Εξάλλου, χάρη στον υπερευρυγώνιο αισθητήρα, μπορείτε να παρακολουθείτε τα AirPods σας, θέτοντας την ερώτηση “Πού είναι;”, εδώ και αρκετό καιρό. Με το AirTag μπορείτε να κάνετε το ίδιο με όλα τα είδη των αντικειμένων.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα AirTag που λειτουργούν με μπαταρία στο σακίδιό σας, να τα συνδέσετε στο μπρελόκ σας ή να τα συνδέσετε σε οτιδήποτε άλλο δεν θα το τοποθετήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να εντοπίσετε τις συσκευές μέσω του “Where is?” εφαρμογή. Δεδομένου ότι αυτό είναι ήδη ένα πολύ εύχρηστο χαρακτηριστικό, θέλουμε να διευκρινίσουμε περαιτέρω όλες τις σημαντικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε πριν αποχωριστείτε τα χρήματα που κερδίσατε με κόπο για το AirTag. Εάν έχετε μια ιδέα για μερικά από τα παρακάτω θέματα, μη διστάσετε να μεταβείτε κατευθείαν στην κατάλληλη ενότητα.

Μετάβαση στην ενότητα:

  1. Απαιτήσεις: τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε το AirTag;
  2. Μεμονωμένα ή πολλαπλά AirTag; Πώς να αγοράσετε το AirTag
  3. Αξεσουάρ: απλό μπρελόκ ή κορδέλα premium;
  4. Υπάρχουν ομαδικές προσφορές;

Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τα AirTag, μη διστάσετε να τις συζητήσετε στα σχόλια. Φυσικά, αν συναντήσετε κάτι σχετικό με όλους τους αναγνώστες του NextPit, θα το συμπεριλάβουμε στο άρθρο μας.

Απαιτήσεις: τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε το AirTag;

Βασικά, το μόνο που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε τα AirTags είναι οποιοδήποτε συμβατό iPhone με το “Where is?” προεγκατεστημένη εφαρμογή. Ωστόσο, η λειτουργικότητα διαφέρει από το ένα iPhone στο άλλο.

Σε όλα τα iPhone – καθώς και σε iPad και iPod Touch, οι εντοπιστές αντικειμένων μπορούν να εντοπιστούν μέσω της εφαρμογής. Για να το κάνει αυτό, η Apple βασίζεται σε ένα ανώνυμο δίκτυο Bluetooth μέσω του οποίου το AirTag επικοινωνεί τη θέση του στον Sever της Apple.

iPhone με το τσιπ U1

Αυτά τα μοντέλα iPhone μπορούν να παρακολουθούν με ακρίβεια τα AirTag

Apple iPhone 11

Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 12
Apple iPhone 12 Pro
Apple iPhone 12 Pro Max
Apple iPhone 12 mini

Αλλά αν θέλετε να εντοπίσετε το μπρελόκ σας στο σπίτι σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone με το τσιπ U1 της Apple. Μαζί με την κάμερα, το ARKit, το επιταχυνσιόμετρο και το γυροσκόπιο, αυτό το τσιπ καθιστά δυνατό στον ιχνηλάτη να ανιχνεύει την τοποθεσία σας με θανατηφόρα ακρίβεια.

Πώς να αγοράσετε τα AirTag της Apple

Όταν η Apple παρουσίασε το AirTag κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της “Spring Loaded” στις 20 Απριλίου, οι θαυμαστές της Apple έπρεπε ακόμα να περιμένουν λίγο για να φτάσουν οι ανιχνευτές αντικειμένων. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είχε προγραμματιστεί για τις 30 Απριλίου 2021 και αυτή θα είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα μπορούν να παραγγελθούν αυτές οι συσκευές από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple καθώς και από άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα και καταστήματα λιανικής τρίτων. Οι λεπτομέρειες τιμολόγησης τους έχουν ως εξής:

Apple AirTag: Οι τιμές με μια ματιά

Προϊόν Τιμή
Ενιαία AirTag $29,00
Πακέτο 4 AirTag 99,00 $ (24,75 $ ανά AirTag)

Η αγορά του μέσω της Apple.com αξίζει ιδιαίτερα, επειδή μπορείτε να εξατομικεύσετε τους ιχνηλάτες με χαρακτικά, καθιστώντας το ιδανικό δώρο για κάποιον που εκτιμάτε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 31 διαφορετικά emoji ή μεμονωμένα κείμενα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις ακόλουθες προσφορές από μεγάλους διαδικτυακούς λιανοπωλητές:

Φυσικά, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το AirTag σε καταστήματα λιανικής μέσω του Click & Collect ή στο τοπικό σας Apple Store. Για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητα και τους αριθμούς αποθεμάτων μέσω του αποκλεισμού του κορωνοϊού, μπορείτε να ελέγξετε το επισκόπηση όλων των πιστοποιημένων καταστημάτων λιανικής της Apple.

Αξεσουάρ – απλό μπρελόκ ή κορδέλα premium;

Εάν κάνατε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους καταστημάτων από το προηγούμενο τμήμα, θα είχατε παρατηρήσει ένα πράγμα: Το AirTag, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε για 29 $ ή περισσότερο, δεν μπορεί να συνδεθεί σε μπρελόκ. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμη τρύπα για μπρελόκ. Δεδομένου ότι αυτό δεν μπορεί να μετατραπεί στον ιχνηλάτη, η Apple έχει σχεδιάσει αντ’ αυτού αξεσουάρ για να εκτελούν μια παρόμοια λειτουργία – την οποία πρέπει φυσικά να αγοράσετε στο πλάι.

Apple airtag αξεσουάρ αποσκευών 042021

Με τα αξεσουάρ της Apple, μπορείτε να κρεμάσετε τα AirTag σε βαλίτσες, μπρελόκ και τσάντες. / © Apple

Επίσημα αξεσουάρ AirTag από την Apple

Τα μπρελόκ είναι διαθέσιμα από την ίδια την Apple σε τρία διαφορετικά υλικά, τα οποία χωρίζονται περαιτέρω σε διαφορετικά χρώματα. Θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα δερμάτινο fob για 35 $, ένα δερμάτινο fob για $ 39, και ένα φιλικό για vegan fob από πολυουρεθάνη για $ 29. Αυτοί οι σύνδεσμοι θα σας μεταφέρουν απευθείας στην ετικέτα στην Apple:

Εκτός από τα αξεσουάρ της Apple, κατά την κυκλοφορία διατίθενται επίσης μπρελόκ τρίτων κατασκευαστών. Θα υπάρχουν ελαφρώς φθηνότερα μπρελόκ τρίτων, εάν είστε διατεθειμένοι να αρκεστείτε σε κάτι διαφορετικό από το πρωτότυπο.

Αξεσουάρ AirTag από επίσημους συνεργάτες της Apple

Ας ξεκινήσουμε με τις φθηνότερες αγγελίες! Η Belkin πουλάει το πιο προσιτό μπρελόκ AirTag μέχρι στιγμής μέσω του επίσημου διαδικτυακού καταστήματος της Apple. Θα πρέπει να πληρώσετε 12,95 € για καθένα από αυτά και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μοντέλο με θηλιά και ένα μοντέλο με μπρελόκ.

Τώρα, κρατήστε σφιχτά τις χρεωστικές σας κάρτες ή την εφαρμογή Apple Pay για μια στιγμή. Γιατί όπου υπάρχει φθηνή εναλλακτική, πάντα υπάρχει κάτι πιο ακριβό! Πιο συγκεκριμένα, τα αξεσουάρ του κατασκευαστή εκλεκτών δερμάτων Hermès. Η ετικέτα της high street προσφέρει τρία μοντέλα – ένα μπρελόκ, μια ετικέτα αποσκευών και μια ετικέτα τσάντας.

Μετά από αυτό το σοκ, εδώ είναι μια μικρή άσκηση για τα μαθηματικά. Εσείς, όπως εγώ, κρατάτε τα κλειδιά της Porsche σας και το μπρελόκ της Lamborghini σας χωριστά και, στη συνέχεια, εναλλάσσετε τακτικά τα κλειδιά του διαμερίσματος διακοπών σας στο Μονακό και της καλοκαιρινής σας απόδρασης στην Κυανή Ακτή; Τότε θα πρέπει να βήξετε ένα τεράστιο ποσό 1.545 $ για τέσσερα AirTag, συμπεριλαμβανομένων των δερμάτινων προσφορών Hermès! Καλά που δεν χρειαζόμαστε την ακριβή ετικέτα αποσκευών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ε;

Αξεσουάρ AirTag τρίτων

Ακόμη και πριν από την κυκλοφορία, μπορείτε να βρείτε φθηνά αξεσουάρ AirTag σε εταιρείες όπως η Amazon. Οι τιμές ξεκινούν με πολύ φθηνά μοντέλα από περίπου 3€. Έχω επιλέξει μερικά μοντέλα για εσάς στις παρακάτω λίστες. Δεδομένου ότι αυτά δεν είναι επίσημα συνιστώμενα αξεσουάρ, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την καταλληλότητα ή την εφαρμογή τους, η πραγματοποίηση αυτών των αγορών είναι λίγο επικίνδυνη. Αλλά hey, σε τόσο χαμηλές τιμές, μπορεί να συναντήσετε κάποιες ευκαιρίες εδώ.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, εδώ είναι μια συμβουλή που οι περισσότεροι πιθανότατα θα ξεχάσουν όταν αγοράζουν AirTags: Οι ανιχνευτές αντικειμένων τροφοδοτούνται με μπαταρία και χρησιμοποιούν κύτταρα CR2032. Αν και η Apple ισχυρίζεται ότι η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής ενός έτους με καθημερινή χρήση, μπορείτε να κάνετε τις σχετικές προετοιμασίες αυτή τη στιγμή:

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, θέλω να αναφέρω ένα θέμα που σίγουρα θα γίνει σημαντικό στο μέλλον όταν σκεφτείτε τα AirTag! Η διαθεσιμότητα ομαδοποιημένων προσφορών, με τις οποίες μπορείτε να μειώσετε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Υπάρχουν διαθέσιμες ομαδικές προσφορές;

Επί του παρόντος, (27 Απριλίου 2021), η ίδια η Apple δεν έχει αποκαλύψει καμία ομαδική προσφορά για το AirTag, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων μπρελόκ. Ωστόσο, θα δικαιολογούσα μια εικασία ότι οι πιο πρόσφατοι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι όπως η Gravis θα προσφέρουν ένα AirTag με νέα iPhone. Ή ίσως να αγοράσετε απευθείας ιχνηλάτες που περιλαμβάνουν αξεσουάρ.

Μόλις μάθουμε περισσότερα πακέτα για εσάς, θα επεκτείνουμε αυτό το άρθρο για να το διατηρήσουμε ενημερωμένο και φρέσκο. Δώστε μου λοιπόν τις τελευταίες προσφορές στα σχόλια!

Πόσο ενδιαφέρεστε για τα AirTag; Έχετε ήδη αγοράσει κάποια ή έχετε εμπειρίες με εναλλακτικές όπως συσκευές Tile;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here