Έχετε σπασμένο Galaxy S22; Η Samsung σάς επιτρέπει τώρα να επισκευάσετε τη συσκευή σας

0
49
samsung αυτοεπισκευή ΗΠΑ
© Samsung US

Πέρυσι αναφέρθηκε ότι η Samsung κατέθεσε ένα νέο εμπορικό σήμα σχετικά με την αυτο-επισκευή ακουστικών και smartwatches Galaxy Buds. Παρά ταύτα, η κατάθεση δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής. Αντίθετα, η Samsung έχει προσθέσει υποστήριξη για το Galaxy S22 trio και δύο φορητούς υπολογιστές Galaxy Book.

Η αρχική κυκλοφορία του προγράμματος αυτοεπισκευής της Samsung κάλυψε τις σειρές Galaxy S20 και Galaxy S21 καθώς και το tablet Galaxy Tab S7+. Η Samsung επεκτείνει τώρα τη λίστα συμπεριλαμβάνοντας τα Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra. Εκτός από την κατηγορία smartphone, ο κολοσσός της Νότιας Κορέας προσθέτει και τους φορητούς υπολογιστές Galaxy Book Pro και Galaxy Book Pro 360.

  • Πώς να ρυθμίσετε την αγορά έγκρισης για παιδιά στο Google Play Store.

Ανταλλακτική θύρα Samsung Galaxy S22, γυάλινα πάνελ και μπαταρία

Οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν γνήσια ανταλλακτικά για αυτές τις συσκευές Galaxy μέσω του iFixit. Για την ναυαρχίδα του περασμένου έτους, τα διαθέσιμα εξαρτήματα περιορίζονται στη θύρα φόρτισης USB, το πίσω γυαλί και τη διάταξη για την οθόνη ενσωματωμένη με μπαταρία. Τα δύο πρώτα κιτ κοστίζουν $66 ενώ η συναρμολόγηση της οθόνης κυμαίνεται από $166 έως $239 ανάλογα με το μοντέλο.

Το πρόγραμμα επισκευής αυτοεξυπηρέτησης της Apple κυκλοφόρησε στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο

Το πρόγραμμα επισκευής Apple Self-service για iPhone είναι πλέον διαθέσιμο στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο / © Apple

Σε αντίθεση με την επισκευή αυτοεξυπηρέτησης της Apple με την προαιρετική ενοικίαση εργαλείων, κάθε κιτ επισκευής Galaxy θα περιλαμβάνει ήδη τα απαραίτητα εργαλεία. Παράλληλα, αναλυτικοί οδηγοί αποσυναρμολόγησης παρέχονται από το iFixit στην ιστοσελίδα τους. Επί του παρόντος, τα ανταλλακτικά Galaxy S22 είναι διαθέσιμα για πελάτες στις ΗΠΑ και είναι άγνωστο πότε θα είναι διαθέσιμα σε άλλες χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία.

Η Samsung εξακολουθεί να συνιστά να επιλέξετε να στείλετε τη σπασμένη συσκευή σας στα επίσημα κέντρα επισκευής και στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Για παράδειγμα, οι χρήστες στις ΗΠΑ μπορούν να στείλουν τη μονάδα μέσω της υπηρεσίας εισόδου αλληλογραφίας ή πρόσβασης. Προσφέρουν επίσης το πρόγραμμα Samsung Care+ όπου οι αντικαταστάσεις θα είναι δωρεάν εκτός από μια μικρή χρέωση για περιστατικά.

Η προσθήκη του Galaxy S22 στο πλαίσιο της τρέχουσας πρωτοβουλίας του σημαίνει ότι τα μελλοντικά premium μοντέλα Galaxy, όπως το επερχόμενο Galaxy S23, πιθανότατα θα έχουν την ίδια υποστήριξη πέρα ​​από την εκτεταμένη πολιτική λογισμικού. Η Samsung έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το Galaxy S23 (Ultra) την 1η Φεβρουαρίου.

Πηγή:
Samsung ΗΠΑ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here