Έκπτωση 18%: Το Pixel Watch της Google είναι φθηνότερο από ποτέ

0
50
μπροστινό ρολόι nextpit google pixel
© NextPit

Εάν εξακολουθείτε να σχεδιάζετε ποιο δώρο να κάνετε για αυτήν την επερχόμενη Ημέρα της Μητέρας, η Google σας καλύπτει με την έκπτωση Pixel Watch. Το πρώτο έξυπνο ρολόι της Google έπεσε τώρα σε μια νέα χαμηλή τιμή όλων των εποχών στο Amazon. Συνήθως πωλείται για 399 $, το μοντέλο LTE του ρολογιού λαμβάνει έκπτωση 18 τοις εκατό που το καθιστά 329 $ ή 20 $ χαμηλότερα σε σύγκριση με την προηγουμένως χαμηλή τιμή που είχε καταγραφεί.

Αυτό που είναι υπέροχο με αυτήν την πώληση είναι ότι η Amazon διαθέτει και τις τρεις παραλλαγές του Pixel Watch (αναθεώρηση) με την ίδια εντυπωσιακή έκπτωση 18%. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε το έξυπνο ρολόι με δυνατότητα 4G είτε σε μαύρη, ασημί ή χρυσή θήκη και όλες οι επιλογές συνοδεύονται από αντικαταστάσιμο βραχιολάκι.

Εάν προτιμάτε να έχετε το μη-LTE Pixel Watch, αυτό μειώνεται στα 299 $. Αυτή η εξοικονόμηση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο στην έκδοση κινητής τηλεφωνίας, αλλά εξακολουθεί να είναι σταθερή μείωση 50 $ (έκπτωση 14 τοις εκατό).

Το Google Pixel Watch είναι ένα έξυπνο ρολόι γεμάτο δυνατότητες

Το Pixel Watch είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι της Google που βασίζεται σε Android ή Wear OS, αλλά ο γίγαντας της αναζήτησης παρέδωσε μια κορυφαία συσκευή. Το ρολόι έχει στρογγυλό σχήμα και κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας που κάνει τη χρήση του φορητού άνετη ακόμα και για μεγάλες περιόδους. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, όπως κολύμπι σε εσωτερικούς χώρους, χάρη στην αδιάβροχη βαθμολογία 5 ATM.

Όσον αφορά τις δυνατότητες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης, το Pixel Watch έχει τα πλεονεκτήματα όπως και με άλλα έξυπνα ρολόγια Fitbit υψηλής τεχνολογίας, όπως το Sense 2. Μπορείτε να βρείτε ένα ΗΚΓ πάνω από την παρακολούθηση καρδιακών παλμών και οξυγόνου αίματος 24/7. Υπάρχουν επίσης σωστικές λειτουργίες, όπως ανίχνευση πτώσης μέσω του SOS έκτακτης ανάγκης. Η Google σχεδιάζει να ενεργοποιήσει τον ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό και στο ρολόι.

Ρολόι Google Pixel

Κρίμα: Η φόρτιση λειτουργεί μόνο με αυτό το πακέτο φόρτισης που περιλαμβάνεται. / © NextPit

Το Pixel Watch της Google έχει μερικές ελλείψεις, όπως η μέτρια διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η χρήση μιας αποκλειστικής ζώνης ρολογιών. Ταυτόχρονα, λειτουργεί εξαιρετικά μόνο εάν έχετε ένα smartphone Pixel ή Android για σύζευξη μαζί του. Εάν είστε πρόθυμοι να ζήσετε με μερικά από αυτά, το Pixel Watch κάνει μια αξιέπαινη αγορά σε αυτή την εξαιρετικά μειωμένη τιμή.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για αυτό το Google Pixel Watch; Σκοπεύετε να αγοράσετε ένα σύντομα ή ίσως θα προτείνατε να καλύψουμε περισσότερες προσφορές για smartwatch; Πείτε μας στα σχόλια, ακούμε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here