Το Samsung Galaxy Buds 2 Pro λαμβάνει έξτρα λειτουργίες ήχου περιβάλλοντος

0
50
samsung galaxy buds2 pro
© Samsung

Η Samsung αναβαθμίζει τα ακουστικά Galaxy Buds 2 Pro με πρόσθετες λειτουργίες για τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων προσαρμόσιμων ρυθμίσεων, ανεξάρτητων ρυθμίσεων έντασης για κάθε αυτί και πολλά άλλα.

Τα κορυφαία ακουστικά της νοτιοκορεατικής εταιρείας λαμβάνουν μια δέσμη αναβαθμίσεων μέσω υλικολογισμικού για να προσφέρουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, ειδικά για άτομα με ήπια απώλεια ακοής και όσους θέλουν να βελτιώσουν περαιτέρω τα ακουστικά τους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Galaxy Buds 2 Pro

Το κύριο νέο χαρακτηριστικό θα γίνει γρήγορα αντιληπτό από όσους έχουν το Εφαρμογή Galaxy Wearable: Δύο πρόσθετες λειτουργίες ήχου περιβάλλοντος για συνολικά πέντε επίπεδα ενίσχυσης για να γνωρίζει τους ήχους γύρω από το χρήστη. Μερικές δοκιμές που ανέθεσε η Samsung αποκάλυψαν ότι οι χρήστες με ήπια έως μέτρια απώλεια ακοής παρουσίασαν βελτιωμένη αντίληψη ομιλίας και καλύτερη επικοινωνία σε ήσυχα μέρη.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Δύο επιπλέον επίπεδα έρχονται στη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος στο Galaxy Buds 2 Pro / © Samsung

Επιπλέον, η Samsung επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν την ένταση του ήχου ξεχωριστά μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ακουστικού, καθώς και να προσαρμόζουν το εύρος του ήχου στη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σε πέντε βήματα μεταξύ απαλού και καθαρού.

Σύμφωνα με τη Samsung, τα νέα χαρακτηριστικά θα έρθουν στο Galaxy Buds 2 Pro “μέσω ενημερώσεων λογισμικού τις επόμενες εβδομάδες”.

  • Ελέγξτε τη λίστα του NextPit με τα καλύτερα ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Τι γίνεται με εσένα; Πώς χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες ήχου ANC και Ambient στα ακουστικά/ακουστικά σας; Θέλετε να προσφέρουν περισσότερες ρυθμίσεις λεπτομέρειας ή προτιμάτε τις επιλογές ρύθμισης και λήθης προεπιλογών; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στα σχόλια παρακάτω!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here