Το Google Pixel Buds Pro θα αποκτήσει σύντομα καθαρές κλήσεις και βελτιωμένο ήχο

0
60
NextPit Google Pixel Buds Pro Test
© NextPit

Ακριβώς όπως και στα smartphone της, η Google θα κυκλοφορήσει σύντομα μια σειρά από νέες δυνατότητες στα in-ear buds της Pixel Buds Pro. Η ενημέρωση λογισμικού αναμένεται να εισάγει τη λειτουργία Clear Calling στα ακουστικά, μαζί με μια προσαρμογή για τη βελτίωση της ποιότητας φωνητικών κλήσεων.

Τα νέα προέρχονται από το 9to5Google, το οποίο ανέφερε τη λειτουργία Clear Calling του τηλεφώνου Pixel που έρχεται στα κορυφαία ακουστικά. Παρόμοιο με πώς λειτουργεί σε smartphoneη λειτουργία υπόσχεται να βελτιώσει την ποιότητα της φωνής του άλλου ατόμου, ενώ μειώνει τις παρεμβολές του θορύβου του περιβάλλοντος.

Η 9to5Google δεν διευκρίνισε εάν η δυνατότητα θα λειτουργεί μόνο σε κλήσεις από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ή θα είναι διαθέσιμη και σε κλήσεις στο διαδίκτυο—π.χ. WhatsApp, Skype, Teams, Zoom κ.λπ.—ή εάν η λειτουργία θα λειτουργεί μόνο με συγκεκριμένα smartphone.

Προσφορά Google Pixel Buds Pro Black Friday σε φθηνή τιμή

Το Google Pixel Buds Pro συνεχίζει να λαμβάνει νέες δυνατότητες από την κυκλοφορία του. / © NextPit

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα έρθει σύντομα στο Pixel Buds Pro είναι η Super Wide Band Speech Connection, μια αναβάθμιση στον τυπικό κωδικοποιητή Bluetooth, η επιλογή επεκτείνει το εύρος συχνοτήτων που καταγράφεται στο μικρόφωνο και θα πρέπει «να αυξήσει τις προσδοκίες του τελικού πελάτη για την αντιληπτή ποιότητα ομιλίας», σύμφωνα με την κοινοπραξία Bluetooth.

Σύμφωνα με το 9to5Google, τα νέα χαρακτηριστικά θα πρέπει να κυκλοφορήσουν «τους επόμενους μήνες», χωρίς σαφή ημερομηνία κυκλοφορίας προς το παρόν.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις συνεχείς ενημερώσεις και τις προσθήκες λειτουργιών της Google στα προϊόντα της; Έχετε κάνει ποτέ μια απόφαση αγοράς με βάση την προοπτική να αποκτήσετε νέες δυνατότητες; Ή μήπως αυτά τα βλέπετε ως “πρόσθετο μπόνους”; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στα σχόλια παρακάτω!

Πηγή:
9to5Google

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here