Το ChatGPT Διατίθεται τώρα δωρεάν ως εφαρμογή για κινητά

0
38
chatgpt στο ios 01
© NextPit

Όπως ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία OpenAI το περασμένο Σαββατοκύριακο στη δική της πύλη, κυκλοφόρησε τώρα την πρώτη εφαρμογή για κινητά με “OpenAI ChatGPT” στο Apple App Store. Το bot AI είναι δωρεάν με ένα περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών προς το παρόν.

ChatGPT για το Apple iPhone μόνο προς το παρόν

Τις προηγούμενες ημέρες και εβδομάδες, αναπτύχθηκε πραγματική διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το θέμα των bots AI. Είτε “TruthGPT”, “Google Bard” ή OpenAI με “ChatGPT” – η ανάπτυξη γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη (AI) πυροδοτείται. Ενώ μερικοί πυροδοτούν ήδη τις φλόγες του τέλους του κόσμου, άλλοι δεν μπορούν να προχωρήσουν αρκετά γρήγορα στην ανάπτυξη.

Ο προγραμματιστής του ChatGPT, Sam Altman, προειδοποιεί για τους κινδύνους και ζητά τον κυβερνητικό έλεγχο. Η ίδια η αμερικανική εταιρεία, από την άλλη, έκανε την πρώτη εφαρμογή για κινητά με το “OpenAI ChatGPT” διαθέσιμη για δωρεάν λήψη στο Apple App Store το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ενώ το chatbot που υποστηρίζεται από AI είναι ήδη διαθέσιμο στις ΗΠΑ ως εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές στην έκδοση 4.0, η έκδοση για κινητά, η οποία προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και μόνο για iOS από την έκδοση 16.1, αντιπροσωπεύει μια πρεμιέρα στη σταθερή κούρσα . Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μια υλοποίηση για Android βρίσκεται ήδη στα σκαριά και σχεδιάζεται «σύντομα» κυκλοφορία. Σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες χώρες.

Η εφαρμογή για κινητά iOS λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες, επομένως μια συνομιλία μπορεί να ξεκινήσει στο Apple iPhone και να συνεχιστεί αργότερα στο πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές. Ένα άλλο πλεονέκτημα της εφαρμογής για κινητά ChatGPT είναι η ενσωμάτωση του “Ψίθυρος», ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα νευρωνικής αναγνώρισης ομιλίας που βασίζεται σε 680.000 ώρες πολύγλωσσων και πολλαπλών εργασιών παρακολούθησης δεδομένων.

Το ChatGPT για iOS είναι κατ ‘αρχήν δωρεάν, αλλά απαιτεί μηνιαία συνδρομή 19,99 $ ΗΠΑ για την έκδοση “ChatGPT Plus”. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκδοση Plus προσφέρει λειτουργίες από το ChatGPT 4.0. Όσοι θέλουν να χρησιμοποιούν μηνύματα σε μεγαλύτερο βαθμό πιθανότατα θα πρέπει επίσης να πληρώσουν. Επιπλέον, οι συνδρομητές Plus θα πρέπει να έχουν “πρώιμη πρόσβαση σε λειτουργίες και ταχύτερους χρόνους απόκρισης”.

Πώς πιστεύετε για την ταχέως εξελισσόμενη ανάπτυξη στο θέμα του AI chatbot; Διακοπή ή συνέχεια; Γράψτε μας τις ανησυχίες και τις εμπειρίες σας στην ενότητα σχολίων.

Πηγή:
OpenAI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here