Το φθηνότερο Galaxy S23 FE της Samsung μπορεί να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο

0
3
© NextPit

Η Samsung φημολογείται ότι θα αναβιώσει τη σειρά “Fan Edition” το 2023 μέσω του Galaxy S23 FE, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο έτος. Ένα νέο σημείο ανάπτυξης για τη νοτιοκορεατική εταιρεία που πιθανώς αλλάζει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της και αντ ‘αυτού παρουσιάζει το φιλικό προς τον προϋπολογισμό ναυαρχίδα τηλέφωνο Android ήδη από τον Ιούλιο και πριν από την αποκάλυψη του αναδιπλούμενου νέας γενιάς της Samsung.

Ο συχνός χρήστης @Tech_Reve μοιράστηκε τις τελευταίες του προβλέψεις για το Galaxy S23 FE στο Twitter. Σύμφωνα με τον λογαριασμό, οι χαμηλές πωλήσεις της τριάδας Galaxy S23 το δεύτερο τρίμηνο και η γενική αδύναμη γενική ζήτηση των καταναλωτών μπορεί να ωθήσουν τη Samsung να βιάσει την κυκλοφορία του Galaxy S23 FE. Πρόσθεσε ότι η απόφαση της εταιρείας θα βοηθήσει να μετριάσει τις τρέχουσες κακές πωλήσεις των smartphone Galaxy της.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα premium smartphones για αγορά κάτω από την τιμή των 600 $

Ημερομηνία κυκλοφορίας Samsung Galaxy S23 FE

Πρέπει να θυμόμαστε ότι το Galaxy S23 FE είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία στο 4ο τρίμηνο του 2023. Ωστόσο, εάν η φήμη αποδειχθεί αληθινή, θα τοποθετήσει την κυκλοφορία του ακουστικού τρεις μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, το οποίο εκτιμάται ότι θα είναι μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου ή πριν από τη διαθεσιμότητα των Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5. Για περαιτέρω αναφορά, το αναδιπλούμενο δίδυμο λέγεται ότι θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιουλίου, ενώ η πραγματική διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει μόνο τον Αύγουστο.

Samsung Galaxy S23 Pink και S23 Plus Green

Samsung Galaxy S23 και S23 Plus με την τριπλή κάμερα που περιλαμβάνει τον κύριο αισθητήρα 50 MP. / © NextPit

Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας, το Galaxy S23 FE αναμένεται να μοιραστεί τις περισσότερες από τις προδιαγραφές του με το βανίλια Galaxy S23, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας κάμερας 50 MP. Η οθόνη της συσκευής πιθανότατα θα είναι η AMOLED 6,4 ιντσών που βρίσκεται στο Galaxy S21 FE που εξετάσαμε. Εν τω μεταξύ, η επερχόμενη ναυαρχίδα μπορεί να τροφοδοτείται από ένα Exynos 2200 SoC αντί του πιο πρόσφατου Snapdragon 8 Gen 2.

Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για το πόσο θα κοστίσει το Galaxy S23 FE της Samsung. Μπορεί, ωστόσο, να διατηρήσει την τιμή των 699 $ του προκατόχου του ή ίσως ακόμη και να δει μείωση, καθιστώντας το μια ανταγωνιστική εναλλακτική λύση στο Google Pixel 7 (αναθεώρηση) ή στο OnePlus 11.

Πόσο πιστεύετε ότι θα πρέπει να κοστίζει το Galaxy S23 FE για να είναι καλύτερη αγορά σε σύγκριση με το Galaxy S23; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here