Τα Honor 90 και Honor 90 Pro έρχονται στις 29 Μαΐου με κάμερα 200 MP

0
42
τιμή 90 pro 01
© Honor

Η πρώην θυγατρική της Huawei, Honor, πιθανότατα θα παρουσιάσει μερικά νέα smartphone Android σε μια εβδομάδα. Εκτός από το Honor Play 40, το οποίο βρίσκεται περισσότερο στη χαμηλότερη μεσαία κατηγορία με Snapdragon 480+, αναμένουμε το Honor 90 στην ανώτερη μεσαία κατηγορία και το Honor 90 Pro στην ημι-ναυαρχίδα κατηγορία. Το τελευταίο θα πρέπει να έχει μια κύρια κάμερα 200 MP και έναν κορυφαίο επεξεργαστή από πέρυσι.

Σειρά Honor 90 με ελαφρύ λίφτινγκ

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η πρώην θυγατρική της Huawei, Honor, μας παρουσίασε τρία smartphone Android με τη σειρά Honor 80. Με το Honor 80 Pro, το Honor 80 και το 80 SE, η εταιρεία χρησιμοποίησε έναν Snapdragon 8+ Gen 1, έναν Snapdragon 782G από την Qualcomm και έναν Dimensity 900 από την MediaTek, αντίστοιχα. Το κύριο αξιοθέατο ήταν πιθανώς η κύρια κάμερα 200 MP, αλλά παρείχε μόνο ανάλυση 160 MP. Γιατί σας το λέω αυτό;

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα smartphones φέτος κάτω από $400!

Λοιπόν, ο αξιόπιστος tipster “Whylab” διέρρευσε τώρα μια χούφτα φωτογραφίες στο κινεζικό δίκτυο Sina Weibo, οι οποίες δείχνουν τον διάδοχο, το Honor 90 και το Honor 90 Pro, που θα παρουσιαστούν επίσημα ήδη από την επόμενη εβδομάδα τη Δευτέρα, 29 Μαΐου. Ο συνάδελφος ανέφερε επίσης μερικές γεγονότα για το μοντέλο Pro που είναι ύποπτα παρόμοια με το περσινό μοντέλο.

Ίδιος επεξεργαστής και αισθητήρας εικόνας

Γίνεται επίσης λόγος για ένα Snapdragon 8+ Gen 1 που θα τροφοδοτεί το Honor 90 Pro φέτος. Το ίδιο ναυαρχίδα SoC (System on a Chip) ανακοινώθηκε επίσης πρόσφατα για το Nothing Phone (2). Και για άλλη μια φορά, μια κάμερα 200 MP με βάση ISOCELL HP3 της Samsung αναφέρεται. Αλλά φέτος, η κινεζική εταιρεία φαίνεται να απελευθερώνει όλες τις δυνατότητες του αισθητήρα εικόνας. Η τετρακαμπύλη οθόνη φαίνεται επίσης να έχει παραμείνει ίδια με ανάλυση 2.700 x 1.224 px.

Διέρρευσαν εικόνες Honor 90 και 90 Pro

Τα Honor 90 και 90 Pro θα παρουσιαστούν στην Κίνα στις 29 Μαΐου / © Honor | μέσω Whylab

Επιπλέον, οι πολλές φωτογραφίες δείχνουν Star Diamond Silver, Gradient Blue, Dark Jade Green και Bright Black, τα τέσσερα προαιρετικά χρώματα των δύο μοντέλων της σειράς Honor 90. Η αφίσα που δημοσιεύτηκε στο Honor Mall αποκαλύπτει ήδη ένα ειδικό χαρακτηριστικό προβολής που ονομάζεται “ZREAL”, το οποίο υποτίθεται ότι σημαίνει “Zero Risk Dimming Eye Protection Screen”.

Η μπαταρία, από την άλλη πλευρά, προσφέρει χωρητικότητα 5.000 mAh και μπορεί να φορτιστεί έως και 66 W στο βασικό μοντέλο και 100 W στο μοντέλο Pro. Ωστόσο, οι τιμές της τάσης φόρτισης προέρχονται από πιστοποίηση 3C. Σίγουρα είμαστε περίεργοι για το τι μας περιμένει εκεί!

Πιστοποίηση μπαταρίας Honor 90 και 90 Pro

Η πιστοποίηση 3C μας έχει ήδη πει την ταχύτητα φόρτισης των Honor 90 και 90 Pro! / © Πιστοποίηση MIIT 3C

  • Δοκιμασμένο ειδικά για εσάς: Το Honor Magic 5 Pro – ένα εξαιρετικό smartphone με κάμερα

Τι γίνεται με εσάς; Υπάρχουν οπαδοί της Huawei ανάμεσά σας που εμπιστεύονται την πρώην υποετικέτα και διαθέτουν smartphone Honor; Μη διστάσετε να μας γράψετε τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μέσω: GSMArena
Πηγή:
Sina Weibo Whylab

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here