Τα 10 καλύτερα Windows 10 Themes and Skins Pack το 2021

0
77

Ακολουθεί μια λίστα με τα 10 καλύτερα θέματα και πακέτα Skins των Windows 10 που πρέπει να δοκιμάσετε το 2020.

Τα 10 καλύτερα Windows 10 Themes and Skins Pack το 2021
Τα 10 καλύτερα Windows 10 Themes and Skins Pack το 2021

Αν μιλάμε για το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές, τα Windows 10 θα οδηγήσουν στη λίστα χωρίς καμία αμφιβολία. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει άλλο λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά σε σύγκριση με όλα τα άλλα, τα Windows παρέχουν στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής.

Στα Windows, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε πακέτα και θέματα Skin για να προσαρμόσετε την εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος. Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες επιφάνειες ή θέματα των Windows 10 που θα βελτιώσουν την εμφάνιση του λειτουργικού σας συστήματος Windows 10.

Λίστα με τα 10 καλύτερα πακέτα θεμάτων/δερμάτων για Windows 10 το 2021

Όλα τα Skins και τα θέματα που αναφέρονται στο άρθρο ήταν διαθέσιμα στο Διαδίκτυο. Ορισμένα από αυτά είναι premium, ενώ μερικά απαιτούν κλειδί άδειας χρήσης για να ενεργοποιηθούν. Λοιπόν, ας δούμε τα καλύτερα πακέτα θεμάτων και επιφανειών των Windows 10 για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του υπολογιστή σας με Windows 10.

1. Mac OS X El Capitan

Mac OS X El Capitan

Αν ψάχνετε για ένα θέμα των Windows 10 που μπορεί να αναπαράγει την εμφάνιση του MacOSX, τότε το θέμα Mac OS X El Captain μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Έχει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του συρταριού εφαρμογών, το οποίο μοιάζει με το Mac OS X.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτό αλλάζει τη διεπαφή των Windows 10 σε MacOS.
 • Το πακέτο θεμάτων αλλάζει επίσης τα εικονίδια.
 • Αντικαθιστά τη γραμμή εργασιών με Mac Dock.

2. Aero Glass

Aero Glass

Είναι ένα άλλο cool skin που μπορεί να δώσει στα Windows 10 υπέροχη εμφάνιση. Αυτό το δέρμα δίνει μια φυσική εμφάνιση της διεπαφής Aero Glass στον υπολογιστή σας με Windows 10 και θα έχετε μια δροσερή γυάλινη διαφανή διεπαφή. Είναι δωρεάν για λήψη και παρέχει στους χρήστες πολλές επιλογές προσαρμογής.

Χαρακτηριστικά:

 • Το ThemeTheme αναπαράγει την εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος Windows 7.
 • Το ThemeTheme αποδίδει τα Windows σας με διαφανή περιγράμματα.
 • Το Aero glass είναι πλήρως ενσωματωμένο στο Desktop Window Manager.

3. Ubuntu SkinPack

Ubuntu SkinPack

Πολλοί από εσάς έχετε χρησιμοποιήσει το Ubuntu OS και μπορείτε να αποκτήσετε την πλήρη διεπαφή του Ubuntu στα Windows 10 με αυτό το ωραίο θέμα που θα μετατρέψει τον υπολογιστή σας Windows 10 σε Ubuntu. Είναι ένα από τα καλύτερα Windows 10 Skin πακέτα ή θέματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε τη διεπαφή τύπου Ubuntu.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτό αντιγράφει την εμφάνιση του Ubuntu Linux.
 • Το ThemeTheme είναι συμβατό με Windows 7, Windows 8 και Windows 10.
 • Το Ubuntu SkinPack είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.

4. Μετάξι

Μετάξι

Είναι ένα από τα όμορφα θέματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στον υπολογιστή σας με Windows 10. Αυτό το θέμα θα βελτιώσει την εμφάνιση του λειτουργικού σας συστήματος. Θα αλλάξει την εμφάνιση του λειτουργικού σας συστήματος σε ένα Notebook και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματά του σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο όμορφα ThemeTheme που δημιουργήθηκε ποτέ για Windows 10.
 • Το skin pack μετατρέπει τη διεπαφή χρήστη από τυπική σε ελάχιστη μορφή Notebook.
 • Το Silk προσφέρει πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων, ταπετσαρίες κ.λπ.
 • Το ThemeTheme είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

5. Βανίλια

Βανίλια

Είναι ένα άλλο όμορφο θέμα που είναι καθαρό και κομψό. Το θέμα είναι χωρίς σύνορα και έχει παρόμοια εμφάνιση με οποιαδήποτε διαδικτυακή υπηρεσία cloud. Θα αλλάξει και θα βελτιώσει συνολικά την εμφάνιση του λειτουργικού σας συστήματος. Πρέπει να κατεβάσετε το θέμα Vanilla και να το απολαύσετε.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτό το ThemeTheme είναι τόσο απλό, λεπτό και όμορφο όσο ακούγεται.
 • Σε αντίθεση με όλα τα άλλα θέματα, το Vanilla δεν έχει ορατό πλαίσιο γύρω από το παράθυρο.
 • Η βανίλια είναι ένα απλοϊκό θέμα και είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.

6. 3D θέμα

3D θέμα

Είναι ένα από τα κορυφαία θέματα των Windows 10 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το θέμα των Windows 10 θα μεταμορφώσει σημαντικά την εμφάνιση και την αίσθηση του λειτουργικού σας συστήματος. Μάντεψε? Το 3D Theme διαθέτει ταπετσαρίες HD σε τρισδιάστατα γραφικά, τα οποία φαίνεται εκπληκτικά. Το θέμα είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

Χαρακτηριστικά:

 • Είναι ένα από τα καλύτερα θέματα HD που δημιουργήθηκαν ποτέ για Windows 10.
 • Το θεματικό πακέτο περιέχει 17 ταπετσαρίες HD, που δίνουν μια ψευδαίσθηση τρισδιάστατων γραφικών.
 • Το 3D Theme είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

7. Τελικός θεμάτων XP

Τελικός θεμάτων XP

Σας λείπει η κλασική εμφάνιση των Windows XP στα Windows 10; Αν ναι, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το ThemeTheme. Αυτό φέρνει την κλασική διεπαφή χρήστη των Windows XP στον υπολογιστή σας με Windows 10. Αυτή είναι μια τελική έκδοση του θέματος των Windows XP και είναι συμβατή με κάθε έκδοση των Windows 10.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τρέξετε Εξομοιωτής Windows XP εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή XP στον υπολογιστή σας με Windows 10.

Χαρακτηριστικά:

 • Το πακέτο θεμάτων προσφέρει πέντε διαφορετικά θέματα.
 • Το XP Themes Final φέρνει επίσης αυθεντικές ταπετσαρίες των Windows XP.
 • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά πρόσθετα θεμάτων όπως το XP Styles Pack, το Start is Back Plus κ.λπ.

8. Απλοποίηση 10

Απλοποίηση 10

Λοιπόν, είναι ένα πακέτο θεμάτων που αποτελείται από 20 φοβερά θέματα. Το πακέτο των 20 κομψών και μινιμαλιστικών θεμάτων των Windows 10 θα αλλάξει ολόκληρη τη διεπαφή του υπολογιστή σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με όλα, το Simplify 10 δεν είναι δωρεάν. Πρέπει να πληρώσετε 5,99 $ για να αποκτήσετε και τα 20 θέματα.

Χαρακτηριστικά:

 • Είναι ένα πακέτο θεμάτων που αποτελείται από 20 διαφορετικά θέματα.
 • Το πακέτο θεμάτων είναι συμβατό με τα Windows 10 v.2004 (ενημέρωση Μαΐου 2020.
 • Όλα τα θέματα ήταν έτοιμο για HiDPi έως και 250% κλιμάκωση.

9. Σκοτεινό τοπίο φαντασίας

Σκοτεινό τοπίο φαντασίας

Αν ψάχνετε για ένα χωρίς προβλήματα και εύκολο στην εγκατάσταση ThemeTheme για τον υπολογιστή σας με Windows 10, τότε το Dark Fantasy Landscape μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το ThemeTheme εστιάζει κυρίως σε φανταστικά τοπία και μικροσκοπικές φιγούρες στο βάθος που προκαλούν δέος.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτό είναι ένα δωρεάν θέμα για υπολογιστές με Windows 10.
 • Το ThemeTheme μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10, Windows 8 και Windows 7.
 • Το Dark Fantasy Landscape περιέχει 16 ταπετσαρίες HD.

10. Ades Skin

Ades Skin

Αυτό αναπνέει μια τεράστια ποσότητα φρεσκάδας στη διεπαφή χρήστη των Windows. Το ThemeTheme είναι εξαιρετικά ελαφρύ και υιοθετεί το υπάρχον δέρμα του υπολογιστή σας. Το ThemeTheme είναι δωρεάν στη χρήση και είναι πλήρως συμβατό με την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows.

Χαρακτηριστικά:

 • Το ThemeTheme υιοθετεί μερικές απαλές αποχρώσεις του γκρι και εισάγει μοναδικό πράσινο στη διεπαφή χρήστη.
 • Το Ades Skin είναι δωρεάν για χρήση.
 • Το ThemeTheme είναι συμβατό με την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10.
Πώς μπορώ να βρω θέματα των Windows 10;

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα θέματα στο Διαδίκτυο για τα Windows 10. Έχουμε συλλέξει τα θέματα με την καλύτερη βαθμολογία από διαφορετικούς ιστότοπους.

Πώς να εγκαταστήσετε τα θέματα των Windows 10;

Έχουμε μοιραστεί τους άμεσους συνδέσμους των θεμάτων των Windows 10 σε αυτό το άρθρο. Η σελίδα λήψης θα σας πει πώς να εγκαταστήσετε τα θέματα.

Είναι αυτά τα θέματα ασφαλή στη χρήση;

Εν ολίγοις, η απάντηση είναι – Ναι!. Χιλιάδες χρήστες χρησιμοποιούσαν αυτά τα θέματα αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, για να είστε ασφαλείς, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη σουίτα ασφαλείας.

Λοιπόν παραπάνω είναι τα καλύτερα θέματα HD για Windows 10 το 2020. Αποκτήστε τα θέματα και κάντε τον υπολογιστή σας να φαίνεται πιο μοντέρνος από τις προσδοκίες σας. Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά τα όμορφα θέματα. μοιραστείτε τα με τους φίλους σας και αφήστε ένα σχόλιο για το αγαπημένο σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here