Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Task Mate για να κερδίσετε χρήματα στην Ινδία

0
175

Κερδίστε χρήματα μέσω του Google Task Mate στην Ινδία

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Task Mate για να κερδίσετε χρήματα
Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Task Mate για να κερδίσετε χρήματα

Λοιπόν, η Google διαθέτει μια εφαρμογή που βασίζεται σε έρευνες στην Ινδία, γνωστή ως Google Opinion Rewards. Η εφαρμογή σας στέλνει συχνά έρευνες για να συμπληρώσετε και σας πληρώνει για να το κάνετε. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Google Opinion Rewards, ίσως γνωρίζετε ότι η εξαργύρωση περιοριζόταν μόνο σε αγορές από το Google Play Store.

Τώρα, φαίνεται ότι η Google δοκιμάζει μια άλλη εφαρμογή που κερδίζει χρήματα για Ινδούς χρήστες. Η νέα εφαρμογή είναι γνωστή ως Google Task Mate και σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα χρήματα απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό. Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι σε έκδοση beta και είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για λήψη.

Η εφαρμογή είναι στην πραγματικότητα αρκετά διαφορετική από το Google Opinion Rewards. Δεν σας στέλνει έρευνες για να συμπληρώσετε. Αντίθετα, το Task Mate σας ζητά να ολοκληρώσετε εργασίες για να κερδίσετε χρήματα. Το Task Mate σάς παρέχει πρόσβαση σε διάφορες απλές εργασίες που δημοσιεύτηκαν από επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Task Mate για να κερδίσετε χρήματα στην Ινδία

Για παράδειγμα, η εφαρμογή μπορεί να σας ζητήσει να μεταγράψετε προτάσεις. Καταγράψτε προφορικές προτάσεις, τραβήξτε μια φωτογραφία από το κοντινό κατάστημα κ.λπ. Σας στέλνει εργασίες με βάση την τοποθεσία και τις προτιμήσεις σας.

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να κερδίσετε χρήματα μέσω της εφαρμογής Google Task Mate στο Android. Ας τσεκάρουμε.

Σημείωση: Το Task Mate περιορίζεται σε επιλεγμένους δοκιμαστές τώρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσω κωδικού παραπομπής.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του Εφαρμογή Task Mate στη συσκευή σας Android.

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί «Ξεκινήστε».

πατήστε το κουμπί «Ξεκινήστε».

Βήμα 3. Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε τη γλώσσα.

επιλέξτε τη γλώσσα

Βήμα 4. Τώρα θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό παραπομπής. Εισαγάγετε έναν λειτουργικό κωδικό παραπομπής.

Εισαγάγετε έναν λειτουργικό κωδικό παραπομπής

Σημαντικό: Υπάρχει όριο για την εισαγωγή κωδικών. Επομένως, μην εισαγάγετε μη έγκυρους κωδικούς παραπομπής πολλές φορές, καθώς θα απενεργοποιούσε το αναγνωριστικό email σας στην εφαρμογή task mate.

Βήμα 5. Στην επόμενη σελίδα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τις γλώσσες στις οποίες είστε καλοί. Επιλέξτε τη γλώσσα και πατήστε “Τέλος”.

Επιλέξτε τη γλώσσα και πατήστε

Βήμα 6. Στην επόμενη σελίδα, συμφωνήστε με τους όρους και τις προϋποθέσεις.

συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις

Βήμα 7. Τώρα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Θα δείτε όλες τις διαθέσιμες εργασίες στην τοποθεσία σας. Ολοκληρώστε την εργασία και το ποσό θα ανταμειφθεί στον λογαριασμό σας.

Διαθέσιμη εργασία

Πώς να εξαργυρώσετε το ποσό;

Πρέπει να κερδίσετε τουλάχιστον 10 $ για να λάβετε το ποσό στον λογαριασμό σας. Η Google σας πληρώνει μέσω τρίτων φορέων επεξεργασίας πληρωμών. Για να αποκτήσετε λογαριασμό με επεξεργαστή πληρωμών τρίτου μέρους, πρέπει να καταχωρήσετε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας στους συνεργάτες πληρωμής που αναφέρονται σε εφαρμογές που βασίζονται σε UPI, όπως το Google Pay.

Επιλογή πληρωμής

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με το πώς να κερδίσετε χρήματα μέσω του Google Task Mate στην Ινδία. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here