Πώς να φτάσετε στην 3η θάλασσα στο Blox Fruits

0
18

Το Blox Fruits είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας με πολλά νέα μέρη για εξερεύνηση, όπως η Τρίτη Θάλασσα. Παρουσιάστηκε στη 15η ενημέρωση του παιχνιδιού και είναι ο απόλυτος προορισμός με πολλά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και αποστολές. Έχει επίσης νέα αφεντικά και ισχυρούς εχθρούς για να πολεμήσετε και να ανεβείτε πιο γρήγορα.

Αυτός ο λεπτομερής οδηγός θα σας διδάξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να φτάσετε στην Τρίτη Θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων που πρέπει να εκπληρώσετε και της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσετε για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Πώς να φτάσετε στην Τρίτη Θάλασσα στο Blox Fruits

Το να φτάσετε στην Τρίτη Θάλασσα δεν είναι μια εύκολη αποστολή, αλλά τελικά αξίζει τον κόπο γιατί θα σας βοηθήσει να ανεβείτε επίπεδο πιο γρήγορα και να κερδίσετε ανταμοιβές. Η μόνη προϋπόθεση για να φτάσεις στη θάλασσα είναι να είσαι παίκτης επιπέδου 1.500. Εάν δεν έχετε φτάσει ακόμη σε αυτό το επίπεδο, θα λάβετε ένα μήνυμα που θα λέει ότι δεν είστε έτοιμοι να φτάσετε στη θάλασσα ακόμα.

Το να φτάσετε στο επίπεδο 1.500 είναι προκλητικό και αναμφισβήτητα το πιο δύσκολο μέρος της όλης διαδικασίας. Οι παίκτες μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο πιο γρήγορα ολοκληρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες αποστολές. Μπορείτε να συγκεντρώσετε αποτελεσματικά πόντους XP και να ενισχύσετε το επίπεδο του παίκτη σας αφιερώνοντας συγκεκριμένο χρόνο στη συγκέντρωση στο παιχνίδι και στην ολοκλήρωση πολλαπλών αποστολών με συνέπεια. Πρέπει επίσης να ολοκληρώσετε τις αποστολές εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου. Η έγκαιρη ενεργοποίησή τους σάς επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας από τα XP και να αυξήσετε τα επίπεδα πιο γρήγορα.

Εάν φτάσετε στο επίπεδο 1.500, θα λάβετε ένα μήνυμα που θα λέει ότι είστε έτοιμοι να εισέλθετε στην Τρίτη Θάλασσα. Θα λάβετε επίσης μια λίστα εργασιών που πρέπει να ολοκληρώσετε για να φτάσετε στην τοποθεσία. Ακολουθεί μια λεπτομερής ανάλυση των οδηγιών που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε στη θάλασσα:

Πήγαινε στο Κολοσσαίο και Σκότωσε τον Κύκνο

Το πρώτο βήμα για να βρείτε την Τρίτη Θάλασσα στο Blox Fruits είναι να πάτε στο Κολοσσαίο στον Νέο Κόσμο. Βρίσκεται στην περιοχή 1, μέσα στο Βασίλειο του Ρόουζ. Μόλις φτάσετε στο Κολοσσαίο, κατεβείτε στο νερό και προχωρήστε κάτω από τη γέφυρα για να βρείτε και να μιλήσετε με τον NPC King Read Head.

Θα σου ζητήσει να σκοτώσεις τον Boss Don Swan αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Για να σκοτώσετε τον Swan, πηγαίνετε και μιλήστε με τον Trevor, το NPC που είναι υπεύθυνο για την απόκτηση πρόσβασης στον Don Swan. Ο Τρέβορ θα σας ζητήσει να του φέρετε ένα ακριβό φρούτο. Αυτό σημαίνει να βρείτε οποιοδήποτε φρούτο κοστίζει πάνω από 1 εκατομμύριο μπέλι. Εάν έχετε ήδη τα φρούτα, μπορείτε να του τα δώσετε και να προχωρήσετε. Διαφορετικά, θα πρέπει να το ψάξετε. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να πάρετε ένα ακριβό φρούτο είναι να τυλίγετε φρούτα κάθε δύο ώρες στον ξάδερφο του αντιπροσώπου Blox Fruits.

Μόλις βρείτε το φρούτο, πάρτε το σε αυτόν και θα σας επιτρέψει να περάσετε την πόρτα πίσω από την οποία κρύβεται ο Don Swan. Το να σκοτώσεις τον Κύκνο είναι σχετικά εύκολο, οπότε δεν πρέπει να σου πάρει πολύ. Εάν είναι σε κατάσταση ψυχρής λειτουργίας, ελέγξτε άλλους διακομιστές για να δείτε αν είναι ζωντανός.

Σκότωσε τον Rip_indra

Μόλις τελειώσετε με τον Swan, επιστρέψτε στο Κολοσσαίο και μιλήστε ξανά με τον NPC King Read Head. Θα σας ζητήσει τώρα να πάτε και να σκοτώσετε (ή, με τα δικά του λόγια, «ασέβεια») ένα αφεντικό της Τρίτης Θάλασσας που ονομάζεται Rip_indra. Εάν κατεβάσετε αυτό το αφεντικό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην Τρίτη Θάλασσα.

Σημειώστε ότι ο Rip_indra είναι αφεντικό επιπέδου 1.500, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε λίγο πάνω από αυτό το επίπεδο για να τον νικήσετε.

Μόλις νικήσετε το Rip_indra, θα λάβετε ένα τηλεπαθητικό μήνυμα από το NPC King Red Head. Το μήνυμα θα λέει ότι έχει σφραγιστεί από τον Rip_indra στην Τρίτη Θάλασσα και χρειάζεται επειγόντως τη βοήθειά σας. Θα υπογράψει επίσης το μήνυμα ως κάτοχος του mygame43, ώστε να ξέρετε ότι είναι αυτός. Πρέπει να βρείτε τον κύριο Καπετάνιο στην Πράσινη Ζώνη και να μιλήσετε μαζί του για να προχωρήσετε. Θα σας προτείνει να σας τηλεμεταφέρει στην Τρίτη Θάλασσα, την οποία θα πρέπει να αποδεχτείτε αν θέλετε να συνεχίσετε με την αποστολή. Μετά την αποδοχή, θα σας τηλεμεταφέρει στην Τρίτη Θάλασσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Καταπληκτικά μέρη για εξερεύνηση στην Τρίτη Θάλασσα

Μόλις φτάσετε στην Τρίτη Θάλασσα, εδώ είναι μερικά νησιά που πρέπει να εξερευνήσετε και να μάθετε περισσότερα για:

Λιμάνι: Αυτό το νησί είναι μικρό αλλά πλούσιο. Οι κάτοικοί του είναι πλούσιοι που συγκεντρώνονται για να παίξουν και να συναναστραφούν ο ένας τον άλλον. Ενώ τα πλούσια άτομα είναι ακίνδυνα, η πόλη έχει μια σκοτεινή και επικίνδυνη πλευρά: τον Stone, ο οποίος κατοικεί σε ένα κοντινό δάσος λίγο πιο πέρα ​​από την πόλη. Είναι βάναυσος και δεν επιθυμεί τίποτα άλλο παρά να δώσει τέλος στη ζωή σου.

Great Tree: Αυτό το μυστηριώδες νησί φιλοξενεί το μεγαλύτερο δέντρο του παιχνιδιού, εξ ου και το όνομα Great Tree. Υποναύαρχοι και Πεζοναύτες φρουρούν το μέρος υπό τις διαταγές του Kilo Admiral. Ο λόγος που φρουρούν έντονα την πόλη παραμένει άγνωστος, αλλά είναι χωρίς αμφιβολία ότι έχουν ένα μεγάλο μυστικό που δεν θέλουν να ανακαλύψει ο έξω κόσμος.

Νησί Ύδρα: Πρόκειται για ένα μυθικό νησί που καταλαμβάνεται αποκλειστικά από γυναίκες που λατρεύουν τα φίδια. Μερικοί έμπειροι κοινοτικοί πολεμιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα φίδια για να δημιουργήσουν τόξα που τους επιτρέπουν να εκτοξεύουν δηλητηριώδη βέλη. Αλλά να είστε προειδοποιημένοι. το νησί είναι εκτός ορίων για τους άνδρες. Επιπλέον, φιλοξενεί ένα αρχαίο σπαθί που ανήκε στον πανίσχυρο Σαμουράι. Δυστυχώς, ο Σαμουράι κυριεύτηκε από δαίμονα και τον άφησε υπό την κηδεμονία του νησιού.

Πλωτή χελώνα: Αυτό το μοναδικό νησί βρίσκεται στην κορυφή του κελύφους μιας τεράστιας χελώνας, από όπου πήρε και το όνομά της. Είναι το σπίτι σε διάφορους τύπους βιζόν και διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικές κατοικίες, όπως σπιτάκια με ανανά, ένα πανύψηλο δεντρόσπιτο και ένα αρχοντικό που χρησιμεύει ως ασφαλής ζώνη τόσο για πεζοναύτες όσο και για πειρατές. Έχει επίσης ένα φρούριο που ανήκει στον διάσημο Beautiful Pirate. Ωστόσο, το νησί δεν στερείται μυστηρίου. Έχει δεχθεί επίθεση από τον διαβόητο Captain Elephant και φιλοξενεί επίσης έναν αρχαίο ξιφομάχο που κοιμάται που περιμένει να ξυπνήσει.

Haunted Castle: Αυτή είναι μια άλλη ανατριχιαστική τοποθεσία που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκλειδώσετε την Τρίτη Θάλασσα. Είναι ένα τεράστιο σκάφος που συχνά μπερδεύεται με κάστρο λόγω του μεγέθους του. Ωστόσο, μην σας ξεγελάει η εμφάνισή του. Είναι το σπίτι για επικίνδυνα υπερφυσικά όντα, συμπεριλαμβανομένων των ζόμπι και των μανιασμένων σκελετών που λαχταρούν μια θυσία με τη μορφή της ψυχής σας. Όλα αυτά τα όντα καθοδηγούνται από τον Θεριστή Ψυχής, ο οποίος αφυπνίζεται όταν ενεργοποιείται από την Ουσία του Ιερού.

Sea of ​​Treats: Αυτή είναι μια μίνι θάλασσα μέσα στην Τρίτη Θάλασσα, και αποτελείται από πέντε μικρά νησιά. Όπως υποδηλώνει το όνομα, φιλοξενεί κάθε είδους λιχουδιές, όπως μπισκότα, παγωτό, φιστίκια και πολλά άλλα. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας σε αυτά τα καλούδια γιατί το νησί έχει ήδη κατακτηθεί από την Cake Queen, ένα ολοένα πεινασμένο αφεντικό του επιπέδου 2.175.

Castle On the Sea: Όπως και η Πλωτή Χελώνα, αυτό το κάστρο θεωρείται ασφαλής ζώνη για πεζοναύτες και πειρατές. Μερικοί χαρακτήρες που στεγάζει το κάστρο περιλαμβάνουν:

  • The Elite Hunter: Είναι υπεύθυνος για το κυνήγι των Elite Pirates που προκαλούν χάος στο νησί κάνοντας κακή χρήση των αφυπνισμένων φρούτων τους Blox.
  • The Player Hunter: Εντοπίζει τους παίκτες και τους κατεβάζει.
  • The Butler: Αυτός ο χαρακτήρας γνωρίζει τα πάντα για την Τρίτη Θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων των μυστηρίων της και των μυστικών των κατοίκων.
  • Lunoven: Αυτός ο χαρακτήρας μισεί τους Elite Pirates, αλλά ο λόγος πίσω από το μίσος του παραμένει άγνωστος.

Το Castle on the Sea Island δεν είναι μόνο ένας δημοφιλής προορισμός για πειρατές από παντού για επιδρομές, αλλά φιλοξενεί επίσης τρεις διάσπαρτες πλάκες που, όταν ενεργοποιηθούν, παρέχουν πρόσβαση στο αρχαίο δισκοπότηρο που κάποτε κρατούσε ο ίδιος ο Θεός.

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Ποια θάλασσα στο Blox Fruits έχει τα λιγότερα νησιά;

Μέχρι στιγμής, η Τρίτη Θάλασσα έχει τον λιγότερο αριθμό νησιών. Ωστόσο, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού ενδέχεται να προσθέσουν περισσότερα νησιά στη θάλασσα στο μέλλον.

Σε ποιο επίπεδο πρέπει να φτάσω για να αποκτήσω πρόσβαση στο νησί Sea of ​​Treats;

Η απαίτηση επιπέδου για πρόσβαση στο Sea of ​​Treats Island είναι μεταξύ 2.075 και 2.275.

Εξερευνήστε νέες περιοχές

Η εμπειρία παιχνιδιού σας στο Blox Fruits δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς να εξερευνήσετε την Τρίτη Θάλασσα. Το μόνο δύσκολο κομμάτι για να φτάσεις στη θάλασσα είναι να είσαι παίκτης επιπέδου 1.500. Μόλις το καταφέρετε, πρέπει να σκοτώσετε το αφεντικό Rip_indra για να αποκτήσετε πρόσβαση στη θάλασσα. Η πρόσβαση στην Τρίτη Θάλασσα σάς επιτρέπει να πολεμήσετε νέα αφεντικά και εχθρούς και τελικά να ανεβείτε πιο γρήγορα. Η πρόσβαση στην τοποθεσία θα σας βοηθήσει επίσης να ανακαλύψετε περισσότερα μυστικά και να αποκτήσετε ισχυρά όπλα όπως το Enma Sword, διευκολύνοντας την καταπολέμηση των αφεντικών και των εχθρών.

Έχετε δοκιμάσει ακόμα να φτάσετε στην Τρίτη Θάλασσα; Αν ναι, πόσα νησιά έχετε ήδη εξερευνήσει; Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here