Πώς να προσθέσετε Διαχείριση αρχείων στο iPhone

0
101
Προσθήκη File Manager στο iPhone
Προσθήκη File Manager στο iPhone

Πώς να προσθέσετε διαχειριστή αρχείων στο iPhone σας χρησιμοποιώντας το cool cydia tweak im για να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας σωστά και αποτελεσματικά.

Η Διαχείριση αρχείων είναι ο μόνος τρόπος για να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία σας στη συσκευή σας και είναι η εφαρμογή που δρομολογεί όλα τα αρχεία σας στη συσκευή σας και σας τα εμφανίζει για να τα διαχειρίζεστε καλύτερα σύμφωνα με την επιθυμία σας. Σε λειτουργικό σύστημα όπως το Android και οι συσκευές Windows υπάρχουν ενσωματωμένοι διαχειριστές αρχείων και μπορείτε επίσης να λάβετε ορισμένες προσαρμοσμένες εφαρμογές τρίτων. Αλλά σε συσκευές iOS όπως το iPhone δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, απλά βλέπετε ότι όλα τα αρχεία μουσικής σας στην εφαρμογή μουσικής και όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Αλλά δεν ξέρετε ακριβώς σε ποιον κατάλογο βρίσκονται και είναι αδύνατο να τα διαχειριστείτε όλα σύμφωνα με την επιθυμία σας. Λύστε λοιπόν αυτό, είμαστε εδώ με μια δροσερή μέθοδο που θα σας βοηθήσει να προσθέσετε έναν διαχειριστή αρχείων στο iphone σας. Ναι ακριβώς, μπορείτε τώρα να προσθέσετε την επιλογή διαχείρισης αρχείων στο iPhone σας, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε και να δείτε όλα τα αρχεία σας, καθώς και τους διάφορους καταλόγους όπου βρίσκονται αυτά τα αρχεία. Για αυτό, ακολουθήστε τον πλήρη οδηγό παρακάτω.

Πώς να προσθέσετε Διαχείριση αρχείων στο iPhone

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και απλά χρειάζεται να κάνετε jailbreak το iPhone σας και, στη συνέχεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή cydia για να έχετε ένα δροσερό tweak cydia που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε τη λειτουργία Διαχείριση αρχείων στο iPhone σας, και για αυτό θα πρέπει απλώς να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα παρακάτω.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το iFile Cydia Tweak:

  • Αντιγράψτε, επικολλήστε, μετονομάστε και μετακινήστε αρχεία.
  • Επεξεργαστείτε αρχεία κειμένου και λίστες ιδιοτήτων, όπως αρχεία διαμόρφωσης.
  • Εγκαταστήστε πακέτα λογισμικού .deb.
  • Συσκευάστε και αποσυσκευάστε ZIP και άλλα συμπιεσμένα αρχεία.
  • Εισαγάγετε mp3 και άλλα αρχεία στη βιβλιοθήκη του iPod σας (χρησιμοποιώντας το Gremlin2 σε iOS).

Βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Cydia Tweak για να αποκτήσετε τη Διαχείριση αρχείων στο iPhone:

1. Πρώτα απ ‘όλα πρέπει να έχετε την εφαρμογή cydia στο iPhone σας και αυτή θα εμφανιστεί μόνο όταν η συσκευή σας είναι Jailbreak.

2. Τώρα πρέπει να έχετε cool cydia tweak δηλαδή ifile το tweak που θα προσθέσει έναν δροσερό διαχειριστή αρχείων στο iphone σας που θα χρησιμοποιήσετε για να δείτε όλους τους καταλόγους και τα αρχεία για να τα διαχειριστείτε αποτελεσματικά.αρχείο 1

3. Τώρα, όταν η εφαρμογή εγκατασταθεί στη συσκευή σας iOS, πρέπει να επανεκκινήσετε το iPhone σας και μπορείτε να το κάνετε εύκολα κάνοντας απλά κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση τώρα.

4. Τώρα, όταν ξεκινά η συσκευή σας, εκκινήστε την εφαρμογή iFile από το συρτάρι εφαρμογών.

5. Τώρα θα δείτε όλα τα αρχεία και τους καταλόγους που είναι αυτό που θέλετε, δηλαδή ένας δροσερός διαχειριστής αρχείων στο iPhone σας.αρχείο 2

Έτσι, τα παραπάνω αφορούν το πώς να προσθέσετε Διαχείριση αρχείων στο iPhone. Με αυτήν την τεχνική, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τη διαχείριση αρχείων στο iPhone σας και να διαχειριστείτε καλύτερα τα αρχεία σας και να κάνετε πολλά πράγματα σε αυτήν. Πρέπει λοιπόν να το δοκιμάσετε. Ελπίζουμε να σας αρέσει η δουλειά μας, συνεχίστε να μοιράζεστε. Αφήστε ένα σχόλιο εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here