Πώς να προβάλετε παλιά μηνύματα στο Messenger

0
4

Το Messenger έχει 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Με τόσα πολλά άτομα σε αυτήν την εφαρμογή συνομιλίας, τα μηνύματα από τους φίλους σας μπορούν εύκολα να συσσωρευτούν. Σε μεγάλο βαθμό, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το συγκεκριμένο μήνυμα που χρειάζεστε. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να βρείτε ένα ξεχασμένο μήνυμα από τις συνομιλίες σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να βρίσκετε παλιά μηνύματα, κρυφές ή μυστικές συνομιλίες, ακόμη και διαγραμμένα μηνύματα.

Πώς να δείτε παλιά μηνύματα στο Messenger με την εφαρμογή για κινητά

Πολλοί χρήστες προτιμούν το Facebook Messenger για επικοινωνία, παρά την εφαρμογή Facebook. Μέσω του Messenger, μπορείτε να στέλνετε, να λαμβάνετε και να διαβάζετε τα μηνύματά σας ξανά και ξανά. Αλλά όταν συσσωρεύονται, είναι πιο δύσκολο να βρεις παλαιότερα μηνύματα.

Ένας από τους τρόπους για να αναζητήσετε τα παλιά μηνύματα που θέλετε να δείτε ξανά είναι μέσω της ίδιας της εφαρμογής.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook Messenger στη συσκευή σας.
 2. Στο παράθυρο “Συζητήσεις”, θα εμφανιστεί μια λίστα με τις συνομιλίες σας με φίλους.
 3. Κάντε κλικ στη συνομιλία για να βρείτε παλιά μηνύματα. Κάντε κύλιση προς τα πάνω μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αυτός είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους αναζήτησης παλαιών μηνυμάτων, αλλά είναι χρονοβόρος, ειδικά αν είχατε μεγάλες συνομιλίες με έναν συγκεκριμένο φίλο. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να αναζητήσετε παλιά μηνύματα μέσω του Messenger: χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί ή μια επιλογή αναζήτησης.

Χρησιμοποιήστε την Επιλογή Αναζήτησης στο Messenger

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στη συσκευή του τηλεφώνου σας.
 2. Κάτω από την εικόνα προφίλ και τις “Συζητήσεις”, θα βρείτε μια επιλογή αναζήτησης.
 3. Στη γραμμή αναζήτησης, εισαγάγετε τον όρο που θέλετε να αναζητήσετε.
 4. Στη συνέχεια, θα δείτε όλες τις συνομιλίες που περιέχουν αυτόν τον όρο.

Αλλά αν γνωρίζετε ήδη ποια συνομιλία περιλαμβάνει το παλιό μήνυμα, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger.
 2. Στο παράθυρο “Συζητήσεις”, βρείτε τη συνομιλία με το εν λόγω άτομο.
 3. Ανοίξτε τη συνομιλία και κάντε κλικ στο εικονίδιο πληροφοριών στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να βρείτε την επιλογή “Αναζήτηση στη συνομιλία”.
 5. Κάντε κλικ σε αυτό, πληκτρολογήστε έναν όρο αναζήτησης και ξεκινήστε την αναζήτηση.

Πώς να δείτε παλιά μηνύματα στο Messenger με το Facebook

Όταν πρόκειται για αναζήτηση επιλογών στο Facebook ή το Messenger, ορισμένοι επιλέγουν το Facebook. Ο λόγος είναι ότι οι ρυθμίσεις και οι επιλογές στον ιστότοπο του Facebook είναι πολύ πιο εύκολη στην πλοήγηση. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε παλιά μηνύματα χρησιμοποιώντας το Facebook.

Αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά

 1. Κάντε κλικ στο “Μηνύματα” και βρείτε την επιλογή “Εμφάνιση όλων στο Messenger”.
 2. Όταν ανοίξει η λίστα των συνομιλιών, επιλέξτε τη συνομιλία που χρειάζεστε.
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με ένα μεγεθυντικό φακό και θα εμφανιστεί η γραμμή αναζήτησης.
 4. Εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί στη γραμμή αναζήτησης.

Μερικές φορές στους χρήστες αρέσει να καρφιτσώνουν σημαντικά μηνύματα σε μια ομαδική συνομιλία ή μια ιδιωτική συνομιλία με κάποιον, ως υπενθύμιση σημαντικών μηνυμάτων. Για να βρείτε καρφιτσωμένα μηνύματα, χρειάζεται απλώς να ανοίξετε τη συνομιλία με τον φίλο σας στον ιστότοπο του Facebook. Στα δεξιά της οθόνης, υπάρχει μια επιλογή “Πληροφορίες συνομιλίας”. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, θα εμφανιστεί η επιλογή “Προβολή καρφιτσωμένων μηνυμάτων”. Εκεί, μπορείτε να δείτε τα πιο σημαντικά μηνύματα στη συνομιλία.

Πώς να βρείτε κρυφές συνομιλίες στο Messenger και στο Facebook

Το Facebook έχει μια εξαιρετική δυνατότητα για το φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Για μερικούς ανθρώπους, αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς δεν χρειάζεται να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ανεπιθύμητα μηνύματα. Αλλά μερικές φορές σημαντικά μηνύματα μπορεί να μπερδευτούν με ανεπιθύμητα μηνύματα και να μεταβούν στο κρυφό πλαίσιο συνομιλίας.

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε κρυφές συνομιλίες ή μηνύματα στην εφαρμογή Messenger:

 1. Στην οθόνη “Συζητήσεις”, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Άτομα” στην κάτω δεξιά γωνία.
 2. Στο επόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στην επιλογή «Αίτημα μηνύματος».
 3. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε είτε να αποδεχτείτε είτε να διαγράψετε αυτό το αίτημα.
 4. Στην ενότητα “Εμφάνιση φιλτραρισμένων αιτημάτων”, μπορείτε να βρείτε περισσότερες μυστικές συνομιλίες.

Μπορείτε επίσης να βρείτε κρυφές συνομιλίες στον ιστότοπο του Facebook.

 1. Πατήστε στο εικονίδιο του Messenger στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 2. Στην ενότητα “Αίτημα μηνύματος”, αναζητήστε μηνύματα από άτομα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα φίλων σας.
 3. Η αποδοχή του αιτήματος θα μεταφέρει μηνύματα από αυτό το άτομο στα εισερχόμενά σας.
 4. Στην ίδια σελίδα, θα βρείτε την επιλογή «Εμφάνιση φιλτραρισμένων αιτημάτων». Μπορεί να εμφανιστούν περισσότερες κρυφές συνομιλίες.
 5. Αποδεχτείτε ή διαγράψτε το μήνυμα ανάλογα με το περιεχόμενο και τα άτομα που το έστειλαν.

Πώς να βρείτε διαγραμμένα μηνύματα

Για τον ένα ή τον άλλο λόγο, ένας χρήστης έχει διαγράψει ένα μήνυμα σε μια συνομιλία. Από καιρό σε καιρό, όλοι διαγράφουν κάτι σημαντικό κατά λάθος. Υπάρχει τρόπος να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger. Η καλύτερη επιλογή είναι να ελέγξετε τις παλιές ειδοποιήσεις email.

Εάν έχετε βαρεθεί να ψάχνετε για το διαγραμμένο μήνυμα, δοκιμάστε να αναζητήσετε την εφαρμογή Gmail ή email σας. Οι ειδοποιήσεις email μπορούν να ενεργοποιηθούν για το Messenger και όλες οι συνομιλίες σας αποθηκεύονται και δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας στον λογαριασμό email σας.

Διαχειριστείτε τα μηνύματά σας στο Facebook Messenger

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα μηνύματα που λαμβάνετε στο Messenger. Μπορείτε να τα αρχειοθετήσετε, να τα διαγράψετε, να τα αφαιρέσετε και να αναιρέσετε την αποστολή τους.

Διαγραμμένα μηνύματα

Η διαγραφή ενός μηνύματος στη συνομιλία στην εφαρμογή Messenger θα αφαιρέσει μόνο αυτό το μήνυμα από το ιστορικό συνομιλιών σας. Ο άλλος συμμετέχων θα εξακολουθεί να μπορεί να το δει. Αυτή είναι μια καλή ενέργεια εάν θέλετε απλώς να κάνετε το ιστορικό συνομιλιών σας πιο οργανωμένο. Και είναι πολύ εύκολο να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια.

Αρχειοθετημένα μηνύματα

Η επιλογή της αρχειοθέτησης μιας συνομιλίας στο Messenger δεν θα έχει μη αναστρέψιμες συνέπειες. Μπορείτε πάντα να ανακτήσετε την αρχειοθετημένη συνομιλία και να την επαναφέρετε στα κανονικά εισερχόμενά σας. Αλλά αν πιστεύετε ότι τα εισερχόμενά σας είναι γεμάτα, η αρχειοθέτηση μιας συνομιλίας είναι ένας καλός τρόπος. Όταν αρχειοθετείτε μια συνομιλία, απλώς την αφαιρεί από τα εισερχόμενά σας χωρίς να διαγραφεί. Μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση στον “Αρχειοθετημένο φάκελο” και να συνεχίσετε να στέλνετε μηνύματα. Η αρχειοθέτηση συνομιλίας είναι μια καλή μέθοδος οργάνωσης του ιστορικού συνομιλιών σας, σε περιπτώσεις που γνωρίζετε ότι δεν θα κάνετε συχνές συνομιλίες με το άτομο στην άλλη άκρη.

Καταργημένα μηνύματα

Η κατάργηση ενός μηνύματος σε μια συνομιλία θα διαγράψει αυτό το μήνυμα για όλους, εάν συμβεί εντός 10 λεπτών από την αποστολή του. Τα καταργημένα μηνύματα δεν θα είναι διαθέσιμα για κανέναν στη συνομιλία, αλλά θα λάβουν μια ειδοποίηση ότι ένα συγκεκριμένο μήνυμα έχει καταργηθεί. Για να αφαιρέσετε ένα μήνυμα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε πατημένο το μήνυμα και να πατήσετε «Κατάργηση αποστολής» και μετά την επιλογή «Κατάργηση αποστολής για όλους». Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε μηνύματα από άλλους χρήστες. Το μήνυμα που καταργήθηκε θα διαγραφεί για εσάς, αλλά οι άλλοι συμμετέχοντες θα εξακολουθούν να μπορούν να το δουν.

Εάν κάνατε λάθος και στείλατε κάτι που δεν έπρεπε να αφαιρέσετε αυτό το μήνυμα είναι ο σωστός τρόπος. Παρόλο που οι συμμετέχοντες στη συνομιλία ειδοποιούνται, είναι ένας καλός τρόπος για να επιλύσετε αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Οργανώστε τις συνομιλίες σας

Η χρήση της εφαρμογής Messenger μπορεί να είναι δύσκολη και οι συσσωρευμένες συνομιλίες στο ιστορικό συνομιλιών σας επιδεινώνουν μόνο το πρόβλημα. Ένα άλλο ενοχλητικό πράγμα είναι να κάνετε κύλιση σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας με κάποιον μόνο και μόνο για να βρείτε ένα παλιό μήνυμα. Η καλύτερη λύση είναι πιθανώς να κατεβάσετε ολόκληρη τη συνομιλία του Messenger. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε τα σημαντικά μηνύματα όλα σε ένα αρχείο στον προσωπικό σας υπολογιστή.

Αναζητάτε συχνά παλιά μηνύματα στο Messenger ή στο Facebook; Διαγράφετε συνομιλίες για να τακτοποιήσετε το ιστορικό συνομιλιών σας; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here