Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη ποιότητα βίντεο YouTube στο Android

0
104

Ορίστε την προεπιλεγμένη ποιότητα βίντεο για την εφαρμογή YouTube!

Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη ποιότητα βίντεο YouTube στο Android

Ας παραδεχτούμε. Το Youtube είναι αυτή τη στιγμή ο πιο δημοφιλής ιστότοπος ροής βίντεο εκεί έξω. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε πολύ το YouTube, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το περιεχόμενο των χρηστών στην πλατφόρμα έχει αλλάξει πολύ με τα χρόνια.

Αυτές τις μέρες, θα βρείτε μόνο ποιοτικό περιεχόμενο στο YouTube. Το καλό είναι ότι το YouTube διαθέτει επίσης την εφαρμογή του για κινητά για Android και iOS, επιτρέποντάς σας να κάνετε απευθείας ροή βίντεο από κινητές συσκευές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή YouTube για κινητά για να παρακολουθήσετε βίντεο των αγαπημένων σας δημιουργών, να αναζητήσετε βίντεο που παρακολουθήσατε, σας άρεσαν και αποθηκεύσατε για αργότερα στη Βιβλιοθήκη. Πριν από λίγους μήνες, η Google προώθησε μια νέα ενημέρωση στην εφαρμογή YouTube, η οποία επέτρεπε στους χρήστες να ορίσουν την προεπιλεγμένη ανάλυση αναπαραγωγής βίντεο.

Βήματα για να ορίσετε την προεπιλεγμένη ποιότητα βίντεο YouTube στο Android

Αν και η ενημέρωση κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, πολλοί χρήστες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν πώς να ορίσουν την προεπιλεγμένη ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο στην εφαρμογή YouTube για κινητά.

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον ορισμό της προεπιλεγμένης ποιότητας αναπαραγωγής βίντεο στην εφαρμογή YouTube. Ας τσεκάρουμε.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, κατευθυνθείτε στο Google Play Store και ενημερώστε την εφαρμογή YouTube.

Βήμα 2. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο smartphone Android.

Βήμα 3. Στην εφαρμογή, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας.

Βήμα 4. Στην επόμενη σελίδα, πατήστε στην επιλογή «Ρυθμίσεις».

Βήμα 5. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε στην επιλογή «Προτιμήσεις ποιότητας βίντεο».

Βήμα 6. Θα εμφανιστούν δύο επιλογές για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ποιότητα βίντεο – WiFi και Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Βήμα 7. Εάν θέλετε το YouTube να αναπαράγει βίντεο υψηλής ποιότητας, επιλέξτε την επιλογή «Υψηλότερη ποιότητα εικόνας». Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή «Υψηλότερη ποιότητα εικόνας» τόσο στα δίκτυα WiFi όσο και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Δείτε τι σημαίνει η ποιότητα αναπαραγωγής των τριών βίντεο:

  • Auto: Αυτή η επιλογή προσαρμόζεται για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για τις συνθήκες σας.

  • Υψηλότερη ποιότητα εικόνας: Αυτή η επιλογή ενεργοποιεί βίντεο υψηλής ανάλυσης, αλλά χρησιμοποιεί περισσότερα δεδομένα.

  • Εξοικονόμηση δεδομένων: Αυτή η επιλογή μειώνει την ποιότητα του βίντεο, αλλά τα βίντεο φορτώνονται πιο γρήγορα.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ορίσετε την προεπιλεγμένη ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο στο YouTube για την εφαρμογή Android.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο ρύθμισης της προεπιλεγμένης ποιότητας αναπαραγωγής βίντεο YouTube στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here