Πώς να καρφιτσώσετε μόνιμα ένα tweet στην κορυφή του προφίλ σας

0
68
Καρφιτσώστε ένα tweet στην κορυφή του προφίλ σας μόνιμα
Καρφιτσώστε ένα tweet στην κορυφή του προφίλ σας μόνιμα

Εδώ σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να καρφιτσώσετε οποιοδήποτε tweet στο προφίλ σας στο twitter.

Το Twitter είναι η γνωστή λέξη τώρα στις μέρες μας και όλοι μπορεί να το γνωρίζουν. Αυτός ο πιο δημοφιλής τρόπος κοινωνικής δικτύωσης είναι για να συμμετάσχετε στους ανθρώπους και να τους ενημερώσετε για κάτι δικό σας μέσω tweet. Τα tweets είναι το σύντομο μήνυμα, τα βίντεο ή οι φωτογραφίες που μεταφέρουν κάτι ιδιαίτερο στους άλλους. Εάν υπάρχει κάποιο ειδικό tweet σας που θέλετε να διαβαστεί από κάθε ακόλουθο του σας, μπορείτε να το καρφιτσώσετε στην κορυφή του προφίλ σας.

Πώς να καρφιτσώσετε μόνιμα ένα tweet στην κορυφή του προφίλ σας

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται παρακάτω.

Βήματα για να καρφιτσώσετε μόνιμα ένα tweet στην κορυφή του προφίλ σας:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter είτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά είτε χρησιμοποιώντας τον επίσημο ιστότοπο.

2. Πρώτα από όλα πρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα tweet σας που θέλετε να καρφιτσωθεί στο επάνω μέρος του προφίλ σας. Αφού επιλέξετε το tweet, πατήστε τις τρεις κουκκίδες που βρίσκονται κάτω από το tweet που έχετε επιλέξει. Θα εμφανιστεί η λίστα με τις επιλογές.Κελάδημα

3. Από την αναδυόμενη λίστα επιλογών, πρέπει να επιλέξετε εκεί την επιλογή «Καρφίτσωμα στη σελίδα του προφίλ σας».

4. Αυτό τελειώσατε τώρα το επιλεγμένο tweet θα καρφιτσωθεί στην κορυφή του προφίλ σας και κάθε tweet μετά από αυτό θα μετακινείται αυτόματα στο κάτω μέρος αυτού του καρφιτσωμένου tweet.

Το Tweet που θα καρφιτσώσετε στο προφίλ σας θα εμφανίζεται σε όλους πάνω από όλα τα άλλα δικά σας tweet όταν θα ελέγξουν το προφίλ σας. Αυτό θα έχει επίσης μια ημερομηνία και ώρα τοποθετημένη στο tweet που έχετε δημοσιεύσει, επομένως θυμηθείτε να αλλάξετε το tweet μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Απλώς δοκιμάστε αυτό αν δεν το έχετε ξανακάνει και θα μπορείτε να μοιραστείτε κάποιο ειδικό tweet που θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε γεγονός, τα γενέθλιά σας κ.λπ. με τα περισσότερα άτομα που σας ακολουθούν. Και ελπίζω να σας αρέσει αυτό, συνεχίστε να μοιράζεστε τα άρθρα και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here