Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το ιστορικό σας στο Google Chrome

0
98
Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το ιστορικό σας στο Google Chrome
Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το ιστορικό σας στο Google Chrome

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μια ενδιαφέρουσα μέθοδο για την καλύτερη διαχείριση του ιστορικού σας στο Google Chrome που είναι δυνατή με μια επέκταση του Google Chrome που θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε εύκολα τον χώρο αποθήκευσης ιστορικού στο Google Chrome σας και να τον προσαρμόσετε για τις συγκεκριμένες διευθύνσεις URL κ.λπ. Επομένως, ρίξτε μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Μέχρι τώρα πρέπει να έχετε διαβάσει τους πολλούς οδηγούς μας βασικά στο Google chrome, καθώς αυτό είναι ένα από τα γιγάντια λογισμικά που πρωτοστατούν στην αγορά. Καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιούμε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης στο smartphone και στον υπολογιστή μας περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης, επομένως κάνει τους προγραμματιστές πιο υπεύθυνους να δημιουργήσουν τις προσαρμογές που μπορούν να είναι δυνατές σε αυτό. Και υπάρχει ένας αριθμός προγραμματιστών που εργάζονται καθημερινά για να δημιουργήσουν τις επεκτάσεις που μπορούν να προσθέσουν μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Και μέχρι τώρα υπάρχει ένας αριθμός επεκτάσεων που προστίθενται στην αγορά του χρωμίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τη λειτουργία του προγράμματος περιήγησης. Και συνεχίζω να δημοσιεύω τους νέους οδηγούς που χρησιμοποιείτε για να λάβετε αυτές τις πιο πρόσφατες επεκτάσεις. Γι’ αυτό και πάλι είμαι εδώ με έναν νέο οδηγό που θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε την αποθήκευση ιστορικού στο Google Chrome σας.

Ενώ εργάζομαι σε δύο διαφορετικά έργα, συνεχίζω να διαχειρίζομαι το ιστορικό έτσι ώστε τα επιπλέον cookies να αποθηκεύονται διαφορετικά για όλους τους ιστότοπους, αλλά συνεχίζω να διαγράφω το ιστορικό για να το κάνω καλύτερο σύμφωνα με την εργασία μου. Έτσι, έψαξα λίγο για αυτό, ώστε να μπορέσω να βρω κάτι που μπορεί να με βοηθήσει να διαχειριστώ καλύτερα την ιστορία και να έχω πρόσβαση σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο ιστορικό αμέσως και κατάλαβα τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσα να το κάνω αυτό. Καθώς η επέκταση που θα συζητήσω εδώ λειτουργεί το ίδιο. Και χρησιμοποιώντας αυτό θα έχετε έναν πλήρη προσαρμοσμένο πίνακα εργαλείων του ιστορικού σας με τον οποίο μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε οποιοδήποτε ιστορικό ημερομηνίας και ώρας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αναζητήσετε και να εφαρμόσετε το καλύτερο κουπόνι κατά την ολοκλήρωση αγοράς στο Google Chrome

Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το ιστορικό σας στο Google Chrome

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και απλά πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να το εφαρμόσετε. Όπως και σε αυτό, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μία επέκταση Chrome και να βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε την καρτέλα ιδιωτικής περιήγησης κατά την εφαρμογή αυτής, καθώς η επέκταση δεν θα εγκατασταθεί σε αυτήν την καρτέλα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Αναζητήστε και εφαρμόστε το καλύτερο κουπόνι κατά την ολοκλήρωση αγοράς στο Google Chrome

Βήματα για την καλύτερη διαχείριση του ιστορικού σας στο Google Chrome:

#1 Πρώτα απ ‘όλα εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας και εκεί πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση μιας επέκτασης που είναι Γόμα Ιστορίας την επέκταση που θα δημιουργήσει έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου για εσάς που θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη πρόσβαση στο ιστορικό οποιασδήποτε ημερομηνίας και ώρας.

#2 Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στο Chrome” για να προσθέσετε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μόλις προστεθεί η επέκταση θα δείτε το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησής σας.

Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το ιστορικό σας στο Google Chrome
Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το ιστορικό σας στο Google Chrome

#3 Τώρα πρέπει απλώς να κάνετε κλικ σε αυτό το εικονίδιο και θα δείτε έναν προσαρμοσμένο πίνακα εργαλείων στο Chrome σας και θα δείτε το ιστορικό που παρατίθεται κατά ημερομηνία και ώρα. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε πολλά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την προεπιλεγμένη σελίδα ιστορικού σε νέα προσαρμοσμένη που θα έχει περισσότερες επιλογές και θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε συγκεκριμένα δεδομένα.

Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το ιστορικό σας στο Google Chrome
Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το ιστορικό σας στο Google Chrome

#4 Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα πράγματα για διευθύνσεις URL και συγκεκριμένες σελίδες. Αυτό είναι που τελειώσατε, τώρα έχετε ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο ιστορικού.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα κόλπα, συμβουλές και αμυχές του Google Chrome 2019

Έτσι, ο παραπάνω οδηγός έχει να κάνει με Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το ιστορικό σας στο Google Chrome. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό και την επέκταση του Google Chrome, ώστε να μπορείτε να αντικαταστήσετε την παλιά σελίδα ιστορικού με τη νέα προσαρμοσμένη που θα έχει πολλά πράγματα, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε εύκολα οποιοδήποτε μέρος της ιστορίας. Ελπίζω να σας αρέσει ο οδηγός, συνεχίστε να τον μοιράζεστε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό, καθώς η ομάδα Techviral θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here