Πώς να αποκρύψετε μηνύματα στο Instagram (2 Μέθοδοι)

0
96
Πώς να αποκρύψετε μηνύματα στο Instagram (2 Μέθοδοι)

Αν και το Instagram δεν είναι ποτέ γνωστό για τις δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων, πολλοί χρήστες το χρησιμοποιούν ακόμα για επικοινωνία. Εάν είστε κάποιος που βασίζεται στο Instagram για να επικοινωνεί με τους φίλους, τους ακολούθους ή τα μέλη της οικογένειάς σας, ίσως θέλετε να έχετε περισσότερο έλεγχο στις συνομιλίες σας.

Ας το παραδεχτούμε ενώ χρησιμοποιούμε το Instagram. Όλοι θέλουμε να κρατάμε κρυφές συγκεκριμένες συνομιλίες. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι το Instagram δεν παρέχει επιλογή απόκρυψης ή αρχειοθέτησης συνομιλιών στην πλατφόρμα.

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων στο Android σας για να αποκρύψετε συγκεκριμένες συνομιλίες ώστε να μην εμφανίζονται στα εισερχόμενά σας στο Instagram, αλλά αυτό θα προκαλούσε ζητήματα απορρήτου και ασφάλειας. Επομένως, εάν θέλετε να αποκρύψετε τις προσωπικές σας συνομιλίες στο Instagram, πρέπει να βασιστείτε σε μερικούς άλλους τρόπους.

2 καλύτεροι τρόποι απόκρυψης μηνυμάτων στο Instagram

Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε τρόπους για να κρύψετε τις συνομιλίες στο Instagram, διαβάστε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί τις δύο καλύτερες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να αποκρύψετε τις συνομιλίες στο Instagram. Ας αρχίσουμε.

1) Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Vanish Mode στο Instagram

Λοιπόν, η λειτουργία Vanish είναι πολύ διαφορετική από την κανονική επιλογή συνομιλίας. Η λειτουργία εξαφάνισης μοιάζει πολύ με τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης για συνομιλίες που διαγράφει αυτόματα τη συνομιλία μόλις φύγετε από το παράθυρο συνομιλίας.

Η λειτουργία Vanish στο Instagram σάς επιτρέπει να στέλνετε προσωρινά μηνύματα στους φίλους σας, αλλά μόλις κλείσετε το παράθυρο συνομιλίας, όλα τα μηνύματα θα εξαφανιστούν και από τις δύο άκρες. Έτσι, αυτό δεν κρύβει τις συνομιλίες, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του Messenger όπως φαίνεται παρακάτω.

πατήστε στο εικονίδιο Messenger

2. Στο παράθυρο συνομιλίας, επιλέξτε τη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε στο Instagram σας.

3. Πρέπει να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από κάτω για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης.

σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος

4. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να στείλετε μηνύματα, GIF, εικόνες και βίντεο. Όλα τα μηνύματα θα εξαφανιστούν αφού προβληθούν και αποχωρήσετε από τη συνομιλία.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Vanish Mode στο Instagram για να αποκρύψετε τη συνομιλία. Για έξοδο από τη λειτουργία Vanish, σύρετε ξανά προς τα πάνω από το κάτω μέρος. Τελείωσες.

σύρετε ξανά προς τα πάνω από το κάτω μέρος

2) Αλλάξτε τον Τύπο λογαριασμού σε Απόκρυψη συνομιλιών

Μπορείτε να αλλάξετε τύπους λογαριασμού στην εφαρμογή Instagram για να αποκρύψετε τις συνομιλίες σας. Ο επαγγελματικός λογαριασμός στο Instagram σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τις συζητήσεις στο Γενικό. Όταν μετακινείτε τις συνομιλίες στην καρτέλα Γενικά και αλλάζετε τον τύπο του λογαριασμού σας ξανά σε προσωπικό, οι συνομιλίες θα είναι κρυφές ακόμη και στον προσωπικό λογαριασμό. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

Εικόνα προφίλ

2. Στη σελίδα Προφίλ, πατήστε στις τρεις γραμμές (μενού χάμπουργκερ) όπως φαίνεται παρακάτω.

τρεις γραμμές (μενού χάμπουργκερ)

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε στις Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε στο Λογαριασμός.

λογαριασμός

5. Στη σελίδα Λογαριασμός, πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Μετάβαση σε επαγγελματικό λογαριασμό.

Μετάβαση σε Επαγγελματικό Λογαριασμό

6. Τώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αλλαγής λογαριασμού.

ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη

7. Αφού μεταβείτε στον επαγγελματικό λογαριασμό, ανοίξτε την ενότητα μηνυμάτων Instagram. Πατήστε παρατεταμένα στη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε και επιλέξτε Μετακίνηση σε Γενικά.

Μετακίνηση στο Γενικό

8. Τώρα μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Εναλλαγή τύπου λογαριασμού.

Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Εναλλαγή τύπου λογαριασμού” width=”288″ height=”640″ srcset=”https://techviral.net/wp-content/uploads/2022/05/Instagram-9.jpg 288w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2022/05/Instagram-9-135×300.jpg 135w, https://techviral.net/wp-content/uploads/2022/05/Instagram-9-150×333.jpg 150w” data-lazy-sizes=”(max-width: 288px) 100vw, 288px” src=”https://techviral.net/wp-content/uploads/2022/05/Instagram-9.jpg”></p>
<p>6. Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, πατήστε στο Αλλαγή σε προσωπικό λογαριασμό.</p>
<p><img loading=

7. Μόλις μεταβείτε στον προσωπικό λογαριασμό, ανοίξτε την ενότητα μηνυμάτων Instagram. Η επιλεγμένη συνομιλία σας δεν θα εμφανιστεί στη λίστα συνομιλιών.

Πώς να επαναφέρετε τις συνομιλίες;

Εάν θέλετε να επαναφέρετε τις κρυφές συνομιλίες, αλλάξτε τον λογαριασμό σας σε έναν Επαγγελματικό/Επιχειρηματικό λογαριασμό και μετακινήστε τη συνομιλία στο «Κύριο» από το «Γενικά».

μετακινήστε τη συνομιλία στο

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκρύψετε τις συνομιλίες DM Instagram μέσω ενός επαγγελματικού λογαριασμού.

Έτσι, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι τρόποι για να κρύψετε τις συνομιλίες σας στο Instagram. Αν και αυτές δεν είναι η επίσημη μέθοδος, θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακολουθώντας αυτές τις δύο μεθόδους. Εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους απόκρυψης συνομιλιών στο Instagram, ενημερώστε μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here