Η Telly προσφέρει μια δωρεάν τηλεόραση για όσους επιθυμούν να ανταλλάξουν το απόρρητό τους

0
51
Σχέδιο τηλεοπτικών διαφημίσεων Telly 4K
© Telly

Η ιδέα ενός δωρεάν προϊόντος σε πακέτο με adware δεν είναι καινοφανής. Εμφανίστηκε αρχικά με τη μορφή περιοδικών και εφημερίδων και κατέληξε στις σημερινές εφαρμογές και υπηρεσίες ροής. Ωστόσο, μια εταιρεία το ανεβάζει σε νέα ύψη δίνοντάς σας μια έξυπνη τηλεόραση 4K, εάν είστε διατεθειμένοι να βλέπετε ασταμάτητα διαφημίσεις στο σπίτι σας ενώ παρακολουθείτε με την κάμερα και το μικρόφωνο της συσκευής.

Η Telly είναι μια νέα startup που θα σας στείλει μια τηλεόραση διπλής οθόνης χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα. Το μόνο επίτευγμα αυτής της προσφοράς είναι ότι θα βλέπετε προσαρμοσμένες διαφημίσεις που προβάλλονται στις δύο οθόνες, ενώ παράλληλα μοιράζεστε συλλεγμένα δεδομένα μαζί τους.

  • Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες Smart TV για αγορά το 2023

Η Telly λέει ότι οι τηλεοράσεις πληρώνονται από μάρκες, οπότε δεν θα χρειαστεί να το κάνετε

Επί του παρόντος, η Telly δεσμεύεται να δώσει δωρεάν τηλεοράσεις στους πρώτους 500.000 συνδρομητές στις ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, θα πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους τους, όπως σε περίπτωση που θέλετε να εξαιρεθείτε από τη συλλογή δεδομένων, θα τους επιστρέψετε το υλικό. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρώσετε 500 $ για την τηλεόραση, σύμφωνα με την Telly.

Όπως και με την ίδια την τηλεόραση, έχει μια κύρια οθόνη 55 ιντσών που ονομάζεται Theatre area και διαθέτει μια δευτερεύουσα οθόνη στο κάτω μέρος. Το τελευταίο θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή διαφημίσεων καθώς και για εκτεταμένο περιεχόμενο μέσω γραφικών στοιχείων όπως βαθμολογίες ή κατάσταση καιρού. Εάν η επάνω οθόνη δεν χρησιμοποιείται, θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την προβολή διαφημίσεων από συνεργαζόμενες μάρκες, γεγονός που εξηγεί πώς η τηλεόραση γίνεται δωρεάν, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Telly, Ilya Pozin.

Τηλεόραση Smart TV 55 ιντσών 4K με διπλή οθόνη

Η 4K Smart TV της Telly διαθέτει διπλή οθόνη και κάμερα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων και κατά τη συλλογή των δεδομένων σας. / © Telly

Επιπλέον, η τηλεόραση υποστηρίζει βύσματα όπως το Google Chromecast TV 4K. Υπάρχουν ενσωματωμένα μικρόφωνα και κάμερες που χρησιμοποιούνται για φωνητικό έλεγχο και συνδιάσκεψη βιντεοκλήσεων, αντίστοιχα, ή ακόμα και για την παρακολούθηση κίνησης για περιεχόμενο γυμναστικής και παιχνίδια. Το πιο σημαντικό, αυτά τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν επίσης για τη συλλογή των δεδομένων σας, όπως οι συνήθειες παρακολούθησης και ακρόασης, κάτι που τελικά προκαλεί ανησυχία για πολλούς. Ευτυχώς, αυτά μπορούν να απενεργοποιηθούν, αν και οι ενσωματωμένες λειτουργίες θα απενεργοποιηθούν επίσης.

  • Μην χάσετε: Πώς να αλλάξετε εύκολα τη φωνή της Siri.

Ο Telly δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται ή διαχειρίζονται τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων εικόνων και των κλιπ που τραβήχτηκαν από την κάμερα.

Η δωρεάν διαθεσιμότητα της τηλεόρασης της Telly

Ταυτόχρονα, η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει εάν σκοπεύει να επεκταθεί σε άλλες αγορές όπως η Ευρώπη ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Στις ΗΠΑ, το απαιτεί Εγγραφείτε και επιμελήστε τον τύπο διαφημίσεων και περιεχομένου που θέλετε να δείτε. Δεν είναι επίσης σαφές πόσο καιρό θα εγκαταλείψετε το απόρρητό σας μέχρι να σταματήσουν να δίνουν διαφημίσεις.

Πώς σας φαίνεται αυτό το σχέδιο μάρκετινγκ; Πιστεύετε ότι το Telly είναι έξυπνο ή πολύ απελπισμένο για να έχει τα δεδομένα σας; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για αυτό το θέμα στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here