Η Apple δείχνει πώς η ακουστική δόνηση μπορεί να εντοπίσει το Apple Pencil σας

0
45
Μολύβι NextPit Apple iPad Pro 2021
© NextPit

Το εργαλείο Apple Find My υποστηρίζει τις περισσότερες συσκευές της εταιρείας όπως iPhone, Apple Watch και AirPods, εκτός από το Apple Pencil. Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από το Cupertino πρότεινε ότι εργάζονται για να ενεργοποιήσουν το Find My και για τις ενεργές γραφίδες του, για να μην αναφέρουμε πώς θα επωφεληθούν από την τεχνολογία πίσω από την ακουστική δόνηση ή το σήμα.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που λείπει από το Apple Pencil 1ης γενιάς και Μολύβι 2ης γεν είναι η δυνατότητα εντοπισμού τους όταν είναι διαχωρισμένα από το iPad ή μακριά από τον χρήστη. Σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δημοσιεύτηκε από το Γραφείο Εμπορικών Σημάτων και Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ (μέσω του Patently Apple), η Apple θα χρησιμοποιούσε έναν νέο τύπο στοιχείου αντί για την τρέχουσα συνδεσιμότητα υπερευρείας ζώνης για να συμπεριλάβει αυτήν τη δυνατότητα παρακολούθησης και στις δύο συσκευές στο μέλλον.

  • Διαβάστε επίσης: Κριτική Apple Pencil 1 vs Pencil 2

Πώς η Apple θα ενεργοποιήσει το Find My tracking στις ενεργές γραφίδες της

Η κατάθεση περιέγραφε πώς το Apple Pencil (εναλλακτικά) θα είναι εξοπλισμένο με ακουστικό αντηχείο ή παρόμοια συσκευή που θα παράγει το απαιτούμενο επίπεδο δόνησης σε μια καθορισμένη συχνότητα ή πλάτος. Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι το εξάρτημα θα τοποθετηθεί στο πίσω άκρο του μολυβιού δίπλα στην απτική μονάδα αντί να το τοποθετήσει στον άξονα.

Ένα από τα παραδείγματα που δίνονται σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ενεργοποιείται η παρακολούθηση είναι όταν μια συσκευή Apple, όπως ένα iPhone ή ένα iPad, πρόκειται να ξεκινήσει την επικοινωνία με το Pencil. Στη συνέχεια, το μολύβι θα παράγει ένα ακουστικό σήμα προτού το συλλάβει ο ανιχνευτής στόχου του ακουστικού για να εντοπίσει τη θέση του μέσω του χάρτη στην εφαρμογή Εύρεση μου.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple δείχνει το Find My for Apple Pencil

Το νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple δείχνει πώς το Find My είναι ενεργοποιημένο για το Apple Pencil. / © Patently Apple

Επί του παρόντος, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν υποδηλώνει ότι αυτή είναι μια οριστική λύση που θα επιδιώξει ο κατασκευαστής του iPhone. Πιθανώς, μπορεί να καταφύγει στην υπάρχουσα τεχνολογία UWB η οποία έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί με ακρίβεια σε συσκευές Apple όπως το AirTag (αναθεώρηση). Ωστόσο, αυτή η τελευταία εξέλιξη έδειξε ότι η Apple θα μπορούσε να είναι κοντά στην αποκάλυψη ενός Apple Pencil που μπορεί να εντοπιστεί όταν χαθεί.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για την προσθήκη της δυνατότητας εντοπισμού Find My στο Apple Pencil από την Apple; Είναι αυτό ένα χαρακτηριστικό που είστε ενθουσιασμένοι που έχετε; Πείτε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here