Η Amazon μπαίνει στη μεγάλη αγορά tablet με το Fire Max 11

0
50
Amazon Fire Max 11 01
© Amazon

Συνήθως παραβλέπεται στην όχι και τόσο γοητευτική αγορά tablet Android, η οικογένεια Amazon Fire εξακολουθεί να είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή στους αγοραστές, συνήθως λόγω της τιμής της σε τιμές ευκαιρίας τις ημέρες των εκπτώσεων. Σήμερα, ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στην οικογένεια tablet του: το Amazon Fire Max 11.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Fire Max 11 είναι ο μεγάλος αδερφός των υπαρχόντων tablet Fire/Fire HD 7, 8 και 10 ιντσών, φέρνοντας μια νέα οθόνη LCD 11 ιντσών. Το αποκορύφωμα του νέου tablet, η οθόνη διαθέτει ανάλυση 2000 x 1200 pixels, με λόγο διαστάσεων 5:3 και 213 PPI. Η Amazon τοποθετεί το νέο Fire Max 11 ως συσκευή κατανάλωσης πολυμέσων, ιδιαίτερα για παιχνίδια και ροή βίντεο.

Περισσότερο από την οθόνη, ωστόσο, ο επεξεργαστής διαφημίστηκε επίσης από την εταιρεία, με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή —ως συνήθως, που παρέχεται από την MediaTek—το MT8188J, εξοπλισμένο με δύο πυρήνες υψηλής απόδοσης και έξι πυρήνες απόδοσης. Οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν επίσης υποστήριξη για Bluetooth 5.3 και Wi-Fi 6, όλα συσκευασμένα με Fire OS 8 που βασίζεται στο Android 11.

Όπως και με τα πιο πρόσφατα τσιπ MediaTek, το Fire Max 11 είναι συμβατό με PlayReady και Widevine DRM και υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση AV1 για λίγη προστασία από το μέλλον. Η Amazon προφανώς αναμένει από τους χρήστες να καταναλώνουν μέσα μόνο στον οριζόντιο προσανατολισμό, εξοπλίζοντας το Fire Max 11 με μόνο δύο ηχεία, τα οποία είναι συμβατά με το Dolby Atmos.

Amazon Fire Max 11

Το Amazon Fire Max 11 είναι προσανατολισμένο σε διαδικτυακή ροή βίντεο και παιχνίδια. / © Amazon

Οι επιλογές μνήμης θα φαίνονται πιθανώς χαμηλές, με 4 GB RAM και 64 ή 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Το τελευταίο, ωστόσο, μπορεί εύκολα να επεκταθεί χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD έως και 1 TB. Το τμήμα κάμερας είναι επίσης ταπεινό, με ένα δίδυμο αισθητήρων 8 MP να αναλαμβάνει φωτογραφικά καθήκοντα μπροστά και πίσω.

  • Ελέγξτε τα καλύτερα tablet Android στην αγορά σήμερα

Για να ανταγωνιστεί τις πιο premium προσφορές της Samsung και της Apple (και της Google), η Amazon έχει παρατάξει μια σημαντική ποσότητα αξεσουάρ για το Fire Max 11, με προαιρετική θήκη, γραφίδα και θήκη πληκτρολογίου για προστασία και βελτίωση της παραγωγικότητας. Α, και το νέο tablet Fire είναι το πρώτο που ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για τον έλεγχο της πρόσβασης σε έως και δύο προφίλ ενηλίκων και τεσσάρων παιδιών.

Το Amazon Fire Max 11 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες σε ορισμένες χώρες, με εκτιμώμενες παραδόσεις για τις 14 Ιουνίου. Το MSRP του tablet ξεκινά από 229,99 $ με διαφημίσεις οθόνης κλειδώματος και φτάνει τα 379,99 $ με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, χωρίς διαφημίσεις οθόνης κλειδώματος και με πακέτο θήκης γραφίδας+πληκτρολογίου. Ως συνήθως, αναμένετε να δείτε τις τιμές να πέφτουν κατακόρυφα κατά την επόμενη Amazon Prime Day – φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

  • Δεν υπάρχει YouTube; Μάθετε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές Google σε tablet Fire

Έχετε δοκιμάσει τα tablet της Amazon; Πιστεύετε ότι προσφέρουν καλή σχέση ποιότητας τιμής ή είναι απλώς μια μεγάλη διαφήμιση για άλλα προϊόντα της Amazon; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στα σχόλια παρακάτω!

Πηγή:
Αμαζόνα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here