Η πιο υποτιμημένη λειτουργία iPhone είναι κρυμμένη στην εφαρμογή ρολογιού

0
42
Ρολόι iPhone AndroidPIT ρολόι ios 8580
© NextPit

Υπάρχει μια εφαρμογή για όλα. Αυτό ήταν το σλόγκαν της Apple, που χρησιμοποιήθηκε όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες εκδόσεις του iPhone. Αναμφισβήτητα, αυτό το σύνθημα είχε τεράστιο αντίκτυπο στον κόσμο των κινητών τηλεφώνων. Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι τώρα, και είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με τα iPhone και τις λειτουργίες τους. Αυτό το άρθρο θα πει για εσάς ένα μικρό μυστικό που ίσως δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι θα μπορούσατε να κάνετε – θα μπορούσε να κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!

  • Αναθεώρηση Apple iPhone 8 Plus: Κλασική εμφάνιση, μελλοντική τεχνολογία
  • Αναθεώρηση Apple iPhone 8: Ένα μέγεθος μικρότερο

Η λειτουργία για την οποία μιλάω δεν προέρχεται από μια φανταχτερή εφαρμογή και δεν απαιτεί καμία αλλαγή στο smartphone σας. Είναι απλό, αλλά πολύ χρήσιμο για μένα μόλις το ανακάλυψα.

Ρολόι iPhone AndroidPIT ρολόι ios 8572

Η προεπιλεγμένη εφαρμογή ρολογιού iPhone έχει μια μυστική λειτουργία / © NextPit

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς θα έχετε την ίδια συνήθεια με εμένα. Μερικές φορές θα με πάρει ο ύπνος κατά λάθος με τη μουσική μου να συνεχίζει να παίζει δυνατά, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό για την οικογένεια, τους συγκάτοικους ή οποιονδήποτε άλλον ζείτε. Αν είστε λίγο τεμπέλης όπως εγώ και η σκέψη να σηκωθείτε από τον ζεστό, άνετο καναπέ σας για να απενεργοποιήσετε το ηχείο σας είναι φρικτή, τότε εδώ έρχεται να σώσει το ρολόι του iPhone.

Γνωρίστε τα smartphone εκεί έξω, πιθανότατα το γνωρίζετε ήδη, αλλά για όσους από εσάς δεν έχετε ιδέα για τι μιλάω, δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναπαραγωγής διακοπής στο χρονόμετρο, για να λύσετε αυτά τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω.

Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα χρονόμετρο που θα σταματήσει ως δια μαγείας τη μουσική τη στιγμή που θα καθορίσετε. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε ήρεμα χωρίς να ενοχλείτε το υπόλοιπο σπίτι (ή τον εαυτό σας για αυτό το θέμα!).

Ρολόι iPhone AndroidPIT ρολόι ios 8583

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο χρονόμετρο χρησιμοποιώντας το Force Touch. / © NextPit

Η λειτουργία μπορεί να σταματήσει τόσο το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στο iPhone σας, αλλά και πολλές εναλλακτικές, όπως το Spotify. Ξεχάστε το AR ή την τεχνητή νοημοσύνη, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που ανακάλυψα αυτό το χαρακτηριστικό. Ακολουθούν μερικές απλές οδηγίες:

  • Μεταβείτε στο “Ρολόι>Χρονόμετρο”
  • Ορίστε την επιθυμητή ώρα
  • Επιλέξτε ‘When Timer Ends’ για να ανοίξετε τους διαθέσιμους ήχους κλήσης
  • Κάντε κύλιση μέχρι το τέλος, όπου θα βρείτε “Διακοπή αναπαραγωγής” (το μυστικό!)
μουσική με χρονόμετρο iphone

Τρία απλά βήματα / © NextPit

Τώρα μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι με μουσική υπόκρουση. Θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here