Ζωντανά σχέδια: Αποκτήστε αυτήν τη λειτουργία Note 8 στο Galaxy S8 χωρίς root

0
54
AndroidPIT Samsung Galaxy S8 vs S8plus 2081
© NextPit

Αν και είναι δύσκολο να βρείτε διαφορές μεταξύ του Samsung Galaxy Note 8 και του Galaxy S8 χωρίς μεγεθυντικό φακό, υπάρχουν μερικές μοναδικές δυνατότητες για το Note 8. Τα Ζωντανά Σχέδια είναι μόνο ένα παράδειγμα. Με τα Ζωντανά Σχέδια μπορείτε να δημιουργήσετε μικρά κινούμενα σχέδια των σχεδίων σας και να τα στείλετε στους φίλους σας. Είναι δυνατό να αποκτήσετε αυτήν τη δυνατότητα σε ένα Galaxy S8 τώρα, χωρίς root.

  • Ανασκόπηση Samsung Galaxy S8
  • Λόγω του S-Pen, το Note 8 δεν έχει ανταγωνισμό

Τα Ζωντανά Σχέδια είναι αποκλειστικά για τη σειρά Note. Στο πληκτρολόγιο, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία και να σχεδιάσετε κινούμενα σχέδια για αποστολή. Ένας ιδιαίτερα πολυμήχανος χρήστης στο φόρουμ XDA βρήκε έναν τρόπο να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα στο S8. Πριν ήταν δυνατό μόνο μετά την ριζοβολία ενός τηλεφώνου, αλλά τώρα μπορείτε να το διαχειριστείτε και σε μη ριζικά τηλέφωνα.

s8 ζωντανό σχέδιο 2

Ζωντανά σχέδια στο Galaxy S8 / © NextPit

Ζωντανά Σχέδια: Πώς να εγκαταστήσετε στο S8

Λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της δυνατότητας στο S8 σας μπορείτε να βρείτε στο Φόρουμ XDA στο αυτό το νήμα. Εκεί, θα βρείτε επίσης τα APK για λήψη. Πριν την εγκατάσταση, πρέπει να αλλάξετε τη λειτουργία Ασφαλούς εκκίνησης στις ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε και εγκαταστήστε τα APK, μετά μεταβείτε στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου σας και επιλέξτε το Νευρικό πληκτρολόγιο Samsung

Δοκιμάσαμε τη διαδικασία, με επιτυχία, με ένα Galaxy S8. Θα πρέπει, φυσικά, να λειτουργεί και με ένα S8+. Αν και άλλα smartphone Android Nougat της Samsung θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν επίσης, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

s8 ζωντανό σχέδιο 1

Χρησιμοποιήστε Ζωντανά Σχέδια με το S8. / © NextPit

Χρήση ζωντανών σχεδίων με το S8: Πώς λειτουργεί

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση της δυνατότητας, θα βρείτε τη λειτουργία Ζωντανής σχεδίασης πάντα διαθέσιμη χρησιμοποιώντας το κουμπί ακριβώς στα αριστερά της γραμμής διαστήματος. Στη συνέχεια, θα δείτε μια κενή πλάκα στην οποία μπορείτε να σχεδιάσετε ένα μικρό doodle: ένα βέλος, μια καρδιά, ένα χαμόγελο ή οτιδήποτε θέλετε να στείλετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα και το μέγεθος του στυλό και να επιλέξετε μια εικόνα φόντου ή ένα χρώμα για να σχεδιάσετε.

Η αποστολή του κινούμενου σχεδίου είναι λίγο λιγότερο πρακτική. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μενού κοινής χρήσης στο messenger σας για να στείλετε το κινούμενο σχέδιο, εάν θέλετε να το στείλετε μέσω Gmail ή άλλων εφαρμογών, καθώς δεν είναι απλό να το επικολλήσετε σε ένα email ή άλλου είδους μήνυμα. Ωστόσο, τα κινούμενα σχέδια είναι προσβάσιμα σε όλες τις πλατφόρμες, καθώς αποστέλλονται ως εικόνες GIF.

Θα το δοκιμάσετε; Πείτε μας πώς πάει στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here