Ειδήσεις iOS 17: Ημερομηνία κυκλοφορίας, δυνατότητες και τι άλλο; Μάθετε εδώ

0
39

Το iOS 17 είναι έτοιμο να φτάσει και όλοι οι θαυμαστές της Apple (iPhone, iPad) απλά δεν μπορούν να παραμείνουν ήρεμοι. Η ενημέρωση για το iOS πιθανότατα θα κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου 2023 και θα ανακοινωθεί στο WWDC (Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της Apple) 2023, τον Ιούνιο.

Το iOS 17 έρχεται με πολλές προσδοκίες, καθώς όλοι έχουμε δει το iOS 16 με συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως προσαρμογή οθόνης εμφάνισης, ένδειξη ποσοστού μπαταρίας, απτικό στο προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο και πολλά άλλα.

Με κάθε ενημέρωση, το λειτουργικό σύστημα γίνεται καλύτερο, προς το καλύτερο. Για παράδειγμα, τώρα έχετε τη δυνατότητα να διαχωρίσετε την εικόνα σας από το φόντο με μεταφορά και απόθεση, μια λειτουργία κάμερας συνέχειας (ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε εύκολα το κινητό σας ως κάμερα web) και πολλά άλλα.

iOS 17- Τι περισσότερο; Καλύπτονται όλες οι λεπτομέρειες

Λειτουργίες και ενημέρωση iOS 17

Η κύρια ανησυχία που σκέφτονται οι άνθρωποι είναι αν το υπάρχον τηλέφωνό τους θα μπορεί να εκτελέσει αυτήν τη νέα ενημέρωση iOS ή όχι.

iOS 17- Συμβατές συσκευές

Για να γίνει ξεκάθαρο, το iPhone 7, το iPhone SE και οι προηγούμενες συσκευές πιθανότατα δεν θα είναι συμβατά. Αντίθετα, μπορούμε να προβλέψουμε ένα όριο που μπορεί να το κάνει συμβατό με iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR και για συσκευές iPhone 11 και νεότερες εκδόσεις. σίγουρα θα είναι συμβατό.

Ωστόσο, ενδέχεται να λάβετε ορισμένες προσαρμοσμένες ενημερώσεις για εκείνες τις συσκευές που δεν είναι συμβατές με το iOS 17.

iOS 17- Ημερομηνία κυκλοφορίας

Όλοι είναι περίεργοι για την ημερομηνία κυκλοφορίας της ενημέρωσης iOS 17 και εδώ είμαστε με την επιβεβαιωμένη ημερομηνία που είναι η 5η Ιουνίου. Ναι είναι αλήθεια. Μπορείτε να περιμένετε αυτήν την πολυαναμενόμενη ενημέρωση σε λιγότερο από ένα μήνα μόνο.

iOS 17- Όλες οι λειτουργίες αποκαλύφθηκαν

Μιλώντας για τα αναμενόμενα επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά (επιβεβαιώθηκε από το Εκδότης του μεσημεριού) του ίδιου, μπορεί να περιμένετε λειτουργίες όπως η λειτουργία ανίχνευσης, η ζωντανή ομιλία (επιτρέποντας τον μη ομιλητικό τύπο που θα μετατραπεί σε φωνή), την υποβοηθητική πρόσβαση (που θα διευκολύνει τα άτομα με γνωστικές αναπηρίες), την προσωπική φωνή και περισσότερο.

Εκτός από αυτά, μπορείτε επίσης να περιμένετε-

  • Αλλαγές στη διεπαφή χρήστη της εφαρμογής υγείας
  • Φίλτρα λειτουργίας εστίασης
  • Δυναμικά χαρακτηριστικά νησιού
  • Αλλαγές στη διεπαφή χρήστη του κέντρου ελέγχου
  • Αλλαγές ειδοποίησης
  • Αλλαγές εφαρμογής κάμερας
  • Βελτιωμένοι προβολείς

Τυλίγοντας,

Με λίγα λόγια, μπορούμε να πούμε ότι το iOS 17 αναμφίβολα θα αξίζει να έχει μια ενημέρωση για όλους τους χρήστες iPhone και iPad. Υπάρχουν επίσης φήμες ότι οι θαυμαστές της Apple θα δουν βελτιωμένα Apple Wallet, Apple Music και άλλες τέτοιες εφαρμογές Apple.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here