Δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας για Android και iOS

0
45
Εφαρμογές NextPit
© NextPit

Να κρατάμε σταυρωμένα τα δάχτυλά μας ότι η εβδομάδα σας ήταν γόνιμη μέχρι σήμερα. Τώρα που φτάσαμε στο τέλος της εβδομάδας, ίσως υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που μπορεί να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον για την έκδοση δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας αυτής της εβδομάδας.

Κανονικά, υπάρχουν εφαρμογές επί πληρωμή στο Google Play και το Apple App Store που απαιτούν από εσάς να κερδίσετε χρήματα, αλλά από καιρό σε καιρό, υπάρχουν προγραμματιστές που αποφάσισαν να μεταδώσουν την αγάπη τους κάνοντας τις εφαρμογές τους διαθέσιμες στις μάζες δωρεάν. Αυτό κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα — σαρώνοντας το Google Play Store και το Apple App Store για να αναζητήσουμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Πάρτε τα σήμερα στο Android ή το iPhone σας προτού επανέλθουν στην κατάσταση επί πληρωμή.

Λάβετε υπόψη ότι, ενώ είναι δωρεάν από τη δημοσίευσή τους, αυτές οι συμφωνίες τείνουν να λήγουν χωρίς καμία προειδοποίηση βάσει των ιδιοτροπιών και της φαντασίας του προγραμματιστή. Η περίοδος προώθησης για εφαρμογές σε αυτές τις πλατφόρμες μπορεί να είναι απρόβλεπτη και μπορεί να τελειώσει ξαφνικά.

Θέλουμε επίσης να σημειώσουμε ότι, ενώ εξετάζουμε αυτήν τη λίστα δωρεάν εφαρμογών και δεν προσφέρουμε τίποτα που να έχει χαμηλές βαθμολογίες, δεν τις εγκαταστήσαμε και δεν τις δοκιμάσαμε όπως κάνουμε με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας. Επομένως, σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί και να διεξάγετε τη δική σας έρευνα πριν κάνετε λήψη οποιασδήποτε από αυτές τις εφαρμογές, καθώς ορισμένες ενδέχεται να περιέχουν αγορές εντός εφαρμογής ή κρυφό κόστος.

  • Μην το χάσετε: Πώς να βρείτε δωρεάν εφαρμογές για Android και iOS

Συμβουλή: Εάν βρείτε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή στη λίστα μας αλλά δεν τη χρειάζεστε τώρα, εγκαταστήστε την και μετά διαγράψτε την. Αυτό το αποθηκεύει στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής σας, επιτρέποντάς σας να το εγκαταστήσετε αργότερα δωρεάν, ακόμη και μετά τη λήξη της προώθησης.

Εφαρμογές Android διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Αποθήκευση PDF Viewer Pro [4.4-stars / $1.49]: Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε μια εναλλακτική εφαρμογή για την ανάγνωση αρχείων PDF; Αυτό κάνει τη δουλειά με ελάχιστη φασαρία.
  • Γραφικό στοιχείο απλού κειμένου [4.9-stars / $1.49]: Διατηρήστε τον εαυτό σας παρακινημένο κάθε μέρα με αυτό το γραφικό στοιχείο που προσθέτει κείμενο στην αρχική οθόνη.
  • 80s Music Radio Pro [3.9-stars / $0.99]: Μια εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε όλες τις κορυφαίες επιτυχίες από τη δεκαετία του 1980 απευθείας στο smartphone σας.
  • Electron Config Pro [4.8-stars / $2.49]: Δυσκολεύεσαι με τη χημεία, προσπαθώντας να καταλάβεις ποιο στοιχείο είναι συμβατό με κάποιο άλλο; Αυτή η εφαρμογή αφαιρεί όλες τις εικασίες με τις ακριβείς απαντήσεις της.

Παιχνίδια Android

  • Demon Warrior Premium [4.4-stars / $0.99]: Κάντε μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά και γίνετε ο πιο δυνατός δαίμονας που υπάρχει εκεί έξω.
  • Kaori After Story [4.9-stars / $4.99]: Βυθιστείτε στη ζωή ενός φίλου που έχει προσκληθεί να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια της κοπέλας σας! Πώς ακριβώς θα ενεργήσετε; Πρόκειται για ένα οπτικό μυθιστόρημα περιπέτειας.
  • Παζλ Crazy Owls [4.3-stars / $0.99]: Μια άλλη παραλλαγή του παιχνιδιού παζλ “3-of-a-kind”, εκτός από το ότι οι κουκουβάγιες είναι στο κύμα της δράσης αυτή τη φορά.
  • Ο Super Hero του Stickman Warriors [4.0-stars / $0.49]: Πηγαίνετε ένας προς έναν εναντίον διαφορετικών αντιπάλων καθώς προσπαθείτε να είστε ο απόλυτος πολεμιστής.
  • WindWings [4.9-stars / $1.99]: Ένα shoot’em up που απαιτεί από εσάς να είστε συνεχώς στα πόδια σας για να καταρρίψετε κυματιστά κύμα εχθρών και να παραμείνετε ζωντανοί.

Εφαρμογές iOS διαθέσιμες δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • PDFGenius [4.4-stars / $9.99]: Ένα διαισθητικό εργαλείο που σας επιτρέπει να χειρίζεστε αρχεία PDF στη συσκευή σας iOS.
  • Bear Walking Pal [4.7-stars / $0.99]: Λένε ότι το κλειδί για να παραμείνετε υγιείς είναι να περπατάτε 10.000 βήματα την ημέρα. Κάντε το με αυτήν την χαριτωμένη εφαρμογή!
  • PiP: Εικόνα σε εικόνα [4.7-stars / $0.99]: Ακριβώς επειδή η Apple λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλές εργασίες στο iOS, δεν σημαίνει ότι όλες οι εφαρμογές συμφωνούν με αυτό. Απολαύστε τη δυνατότητα Picture-in-Picture με αυτήν την εφαρμογή!
  • Αλλαγή μεγέθους εικόνας [4.9-stars / $0.99]: Υπάρχει κάποια φωτογραφία που θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος στο τηλέφωνό σας; Ολοκληρώστε το με αυτήν την εφαρμογή!
  • Lock Notes Pro [4.5-stars / $4.99]: Προστατέψτε τις πολύτιμες σημειώσεις σας και κρατήστε τις ιδιωτικές με κωδικό πρόσβασης.

Παιχνίδια iOS

  • Αστρικά σχήματα [5.0-stars / $0.99]: Ένα ταιριαστό παιχνίδι που είναι έξω από αυτόν τον κόσμο, όπου αναζητάτε ταιριαστά σχήματα και χρώματα.
  • Αιθέριο Αίνιγμα [4.9-stars / $9.99]: Μια εικονογραφική ιστορία περιπέτειας που μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ώρες για ένα μόνο playthrough. Πόσο καλή είναι η διαδικασία λήψης αποφάσεων;
  • Pocket GM 2: Football Sim [4.9-stars / $0.99]: Διαχειριστείτε το δικό σας franchise Αμερικάνικου ποδοσφαίρου και δείτε αν έχετε τα μπριζόλα για να φέρετε την ομάδα σας στην κορυφή!
  • Adventurer Legends [4.3-stars / $0.99]: Ένα παιχνίδι που μοιάζει με το Diablo που βλέπει το πάρτι σας να γίνεται ακόμα πιο δυνατό καθώς προχωράτε.
  • Κόκκινος πύραυλος [5.0-stars / $0.69]: Πηγαίνετε κόντρα στην κίνηση στο αυτοκίνητό σας, αποφεύγοντας τα εμπόδια για να παραμείνετε στο δρόμο.

Αυτό είναι προς το παρόν όταν πρόκειται για τις δωρεάν εφαρμογές αυτής της εβδομάδας! Ελπίζουμε ότι ό,τι βρείτε εδώ αξίζει να εγκαταστήσετε, είτε για τώρα είτε για αργότερα. Πώς σας φαίνεται η λίστα μας για αυτό το Σαββατοκύριακο; Ακριβώς σε περίπτωση που ψάχνετε για μερικά διαδικτυακά παιχνίδια για να ικανοποιήσετε την όρεξή σας για παιχνίδια χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο, ρίξτε μια ματιά στη συνδεδεμένη ιστορία μας παρακάτω.

  • Τα καλύτερα παιχνίδια Android και iPhone για να παίξετε εκτός σύνδεσης

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για τις σημερινές επιλογές προτού ετοιμάσουμε μια άλλη λίστα που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Συναντήσατε άλλες ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store; Μοιραστείτε τις προτάσεις σας μαζί μας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here